Arkta Rakennus Oy:n Ylöjärvelle rakentuva Asunto Oy Ylöjärven Erkonhelmi on saanut kovan kysynnän saattelemana myyntivalmiuden ja huoneistojen kauppakirjoja jo allekirjoitetaan. Rakennustyöt kohteessa ovat juuri alkaneet.

Erkonhelmi on 6-kerroksinen kerrostalo, johon valmistuu yhteensä 40 viihtyisää ja laadukasta kotia. Koteja löytyy aina yksiöistä kolmioihin saakka, ja lisätilaa jokaiseen kotiin tuo lasitettu parveke. Yhtiö rakentuu omalle tontille. Lukuun ottamatta pienintä yksiötä, kaikissa asunnoissa on oma sauna. Asukkaille on varattu yhteensä 28 kpl lämpöpistokkeellisia autopaikkoja, joista 16 kpl sijaitsee autokatoksessa.  

Kauniissa Soppeenmäen harjumaisemassa sijaitseva Erkonhelmi tarjoaa loistavat puitteet asumiselle, liikunnalliselle elämäntavalle ja aktiiviselle harrastamiselle. Kävelyetäisyydeltä löytyvät niin kaupat, ravintolat, kahvilat sekä terveyskeskus ja apteekki. Myös julkiset liikenneyhteydet ovat kunnossa.

Soppeenmäen keskustassa palvelut ovat kävelymatkan päässä

K-Supermarket sekä Lidl ovat liki, sen lisäksi 1.-9. luokkien yhtenäiskoulu, Ylöjärven uimahalli sekä uimahallin yhteydestä löytyvät liikuntapalvelut ovat kävelymatkan päässä. Liikunnallisesta elämäntavasta nauttivalle sijainti on ihanteellinen, harjulla kulkevat laajat ulkoilureitit vievät mennessään ja tarjoavat liikuntavälineitä omaehtoiseen harjoitteluun.

”Ylöjärven keskustassa on kysyntää uusille, hyvällä sijainnilla oleville kerrostaloasunnoille. Erkonhelmen asunnoista puolet varattiin todella nopeasti, eikä ihme, sillä se sijaitsee aivan palvelujen keskellä. Kodeista avautuvat kauniit näkymät mäntyiselle harjulle ja Tampereellekin pääsee nopeasti kuljitpa sitten omalla autolla tai bussilla”

Harri Oikari, Arkta Rakennus Oy, myyntipäällikkö

Erkonhelmen arvioitu valmistuminen on helmikuussa 2022.

Tutustu Erkonhelmen vapaana oleviin asuntoihin