Aidosti ympäristöystävällistä asumista loistavalla sijainnilla Tampereen Koivistonkylässä

Koivistonkylään ei ole rakennettu vuosikymmeniin. Alueelle on lähtenyt rakentumaan ainutlaatuinen ja ekologinen kerrostaloalue, jossa alueen kuudesta talosta 4 ensimmäistä ovat rakenteilla. Ilokkaanpuisto on Euroopan ensimmäinen asuinalue, joka käyttää lähellä tuotettua aurinkoenergiaa energianlähteenään.

Asukkaana omistat asunnon lisäksi osan aurinkosähkövoimalaitoksesta, joka sijaitsee Teiskon pelloilla. Ilokkaanpuisto on osa Stardust EU-hanketta, yhteistyökumppaneina mm. Tampereen kaupunki ja Tampereen sähkölaitos.

 

Alueen ensimmäinen yhtiö Tampereen Auringonsäde myytiin loppuun hyvissä ajoin ennen valmistumista!  Seuraavana yhtiönä vuorossa on Tampereen Auringonkukka, jonka ennakkomarkkinointi on käynnissä. Suunnittelemme parhaillaan myös alueen viimeistä kohdetta Tampereen Auringonpaistetta, jonka ennakkomarkkinointi alkaa kesällä. Alta pääset liittymään ennakkorekisteriin ja näin ollen pääset valitsemaan uuden kodin ennen julkista markkinointia!

Liity ennakkorekisteriin – pääset varaamaan oman kotisi ensimmäisten joukossa!

 

Uniikki ja aidosti ympäristöystävällinen

Nettonollaenergia on konsepti, jolla asumisen laskennallinen energiantarve katetaan lähes hiilipäästöttömällä energiatuotannolla. Näin pääsemme jopa ns. nollaenergiarakentamista parempaan energiatehokkuuteen, ilmanlaadusta tinkimättä!

Aluekuva on hahmotelma talojen sijoittumisesta tontille, jossa talojen väritys/ulkoasu ei täysin vastaa lopullista toteutusta.

Näin se toimii

1. Aurinkosähköenergiaa Teiskon pelloilta
Voimalaitos on osa kiinteistöinvestointia ja sopimuksellisesti se on on osa asunto-osakeyhtiötä.

2. Tuotanto verkkoon
Energia syötetään Tampereen Sähkölaitoksen verkkoon 20kV-liittymän kautta.

3. Energia kiinteistöille ja ”netottaminen” As Oy:lle ja asukkaille
Energia kiinteistöjen käyttöön. Lämmitysmuotona joko kauko- tai maalämpö.

4. Hyödyt asukkaille ja tutkimukselle
Asukkaille pienemmät energiakustannukset ja luontokin kiittää!

 

 

  • Lähettämällä lomakkeen, sallin tietojeni käyttämisen Rekisteriselosteen mukaisesti. Tutustu Arktan rekisteriselosteeseen.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Tutustu alueen taloyhtiöihin

Kohde

 

As Oy Tampereen Auringonkukka

Tampereen Koivistonkylän Ilokkaanpuiston alueelle nousevan Auringonkukan ennakkomarkkinointi on käynnissä! Ilokkaanpuiston ensimmäinen yhtiö, kesällä 2022 valmistuva Auringonsäde, myytiin loppuun hyvissä ajoin…

Lue lisää Ilokkaanpuistosta