Urbaania asumista luonnon helmassa

Ihastu värikkääseen ja viihtyisään jalankulkukaupunkiin, alueelle rakennetaan ekologisesti kestävää, elämyksellistä ja yhteisöllistä asumista, jossa mahdollisuudet vapaa-ajan harrastuksiin virkistys- ja viheralueilla ovat erinomaiset.

Keskuspuiston ja Vantaajoen äärellä

Urbaani luonto näkyy jo kotiovelta: asuntojen piha-alueet ovat Stadinkin mittapuulla yllättävän vihreitä. Alueen tavoitteena on olla ilmastoviisas kaupunginosa, jossa energiaa tuotetaan esimerkiksi maalämmön ja aurinkopaneelien avulla.

Kuninkaantammi on vehreydestään huolimatta lähellä kaupunkien palveluja. Helsingin keskustaan pääsee alle puolessa tunnissa Hämeenlinnanväylän busseilla ja Vantaan Myyrmäkeen pyöräilee alle vartissa. Pyöräilymatkan päässä kotiovelta sijaitsee myös muita kivoja piipahduspaikkoja, kuten Haltialan kotieläinpuisto ja Pitkäkosken Ulkoilumaja, Paloheinän golf-kenttä, jäähalli ja Paloheinän ulkoilumaja.

Matalat rakennukset ja kukkivat pihat tekevät Kuninkaantammesta ihmisen kokoisen paikan asua, kasvaa ja elää. Alueella asuu noin 1500 asukasta, mutta 2030 heitä tulee olemaan jo 5500. Nykyisin alueella asuu paljon nuoria aikuisia ja lapsiperheitä. Vuonna 2022 alueelle valmistuukin uusi päiväkoti ja koulu 1–4-luokille.

Kuninkaantammeen on matalien kerrostalojen lisäksi rakenteilla rivitaloja sekä pientaloja. Asuntoja löytyy pienistä yksiöistä suurperhekoteihin – asuinalueesta kasvaa ajan saatossa luontoa arvostava, monenlaisten asukkaiden yhteisö.

Tutustu alueelle rakentuviin taloyhtiöihin

Kohde

 

Asunto Oy Helsingin Karnevaali

Tämä Karnevaalin asunto odottaa ostajaansa! Haaveiletko asumisesta modernissa puukerrostalossa, vai unelmoitko kenties kodikkaasta asunnosta, joka sijaitsee luonnonkauniissa ympäristössä mutta silti…

Lue lisää Kuninkaantammesta

Uutinen
placeholder

26.05.2020

Helsingin Kehittyvä kerrostalo

Helsingin Kehittyvä Kerrostalo -hanke. Hankkeessa verrattiin puu- ja betonirunkoisten asuinkerrostalojen eroja suunnitteluvaiheessa, rakentamisvaiheessa ja käytön aikana. Rakennukset sijaitsevat vierekkäisillä samanlaisilla…