Sijoita uuteen omaan kotiin As. Oy Vaasan Laamannissa, Vaasan rauhallisessa keskustassa. Upeasti varustellut isoin lasitetuin parvekkein varustetut Vaasan Laamannin yksiöt ja kaksiot ovat erinomainen ratkaisu ensiasunnoksi tai sijoitukseen. Kolmioissa ja nelikoissa nauttii asumisesta  isompikin perhe. Liity nyt ennakkorekisteriin.

Ennakkomarkkinoinnin alkaessa lähetämme sinulle esitteen ja hinnaston, niin voit varata uuden kodin ennen julkista myyntiä.
Vaasan Laamannin arvioitu valmistuminen on kesällä 2023.

Uusi kaupunkikoti merellisen Vaasan keskustasta

Vaasa houkuttelee huikean kauniilla merimaisemilla ja tunnelmalla. Vihreä ruutukaavaan rakentunut rannikkokaupunki lukuisine puistoineen tekee Vaasan keskustasta huikean kesäkaupungin. Hyvin säilyneet vanhat historialliset rakennukset ja puutalot luovat tunnelmaa.

Yliopisto- ja koulukaupunkina katukuvassa näkyy kansainvälisyys. Vaasan kaupungin merkittävä panostus moninaisiin kulttuuripalveluihin ja harrastus- sekä liikuntamahdollisuuksiin tekevät elämisestä ja asumisesta elämyksellistä. Nauti sinäkin asumisesta Vaasan keskustassa uudessa kodissa tuntien meren tuulahdus.

 

 

Vaasan keskustaan, Korsholmanpuistikon varrelle Arkta rakentaa uusia ihania koteja

Asunto Oy Vaasan Laamanni sijaitsee Vaasan keskustassa Korsholmanpuistikon ja Klementinkadun kulmauksessa, loistavalla sijainnilla viihtyisän ja historiallisen Kapsäkin pientaloalueen naapurissa lähellä Laamannin puistoa. Viidessä minuutissa olet historiallisella Kasarmintorilla tai rautatieasemalla. Suosiessasi päästötöntä liikkumista minne päin kaupunkia tahansa, on pyörä kätevä kulkuväline.

 

Visit Vaasa/Ann-Britt Pada

Upea kaupunkiympäristö, jossa palvelut lähistöllä

Kaupat, erikoisliikkeet, ravintolat, kahvilat ja kuntosalit kutsuvat lähistöllä. Moottoritien suuntaan pääset kääntymään heti seuraavasta korttelista, josta suora tie vie etelään päin. Vaasan Sähkö Areena, Elisa Stadion ja liikuntapaikat ovat nopeasti saavutettavissa. Naapurikorttelissa on päiväkoti, eikä kouluunkaan ole kuin reilu kilometri. Asut turvallisessa ja rauhallisessa kaupunkiympäristössä, huikean kauniissa kaupungissa.

Kaunis talo

Arkta on suunnitellut Laamannin pieteetillä arvokkaaseen ympäristöönsä istuvaksi. Kivitalo, näyttävä lämminhenkinen keltasävyinen julkisivu, suuret valoisat ikkunat, lasitetut parvekkeet sekä grafiitin harmaat metalliosat tekevät Laamannista arkkitehtorisesti arvokkaan ja ympäristöönsä luontevasti sopivan. Asuinkerroksia on viisi ja näiden alle 0-kerrokseen katutasoon sijoittuvat kaksi liike/toimistotilaa.

Huoneistoluettelo

1h+kt | 22,5 m² |  8kpl
2h+kt | 33-34 m² | 5 kpl
2h+kt+s/vh | 43-43,5 m² | 5 kpl
2h+kt+s+vh | 52-53,5 m² | 5 kpl
3h+kt+vh | 60 m² |  3 kpl
3h+k+s+vh | 68 m² | 4 kpl
3h+k+s | 75,5-76 m² |  5 kpl
4h+k+s+wc+(vh) |  82 m² |  2 kpl

Laamannissa on koteja yhteensä 37 kpl

Ostettavissa autokatos- ja autopaikkoja. Pyykinkuivaushuone, lukittava pyöräsuoja, irtaimistovarastot.

 

Oma tontti, toimiva talo

Yhtiöllä on oma tontti. Vihreille sisäpiha-alueille istutetaan moninaisia puita ja pensaita. Autopaikat on sijoitettu tontin reunalle ja suojaisalta piha-alueelta löytyy lukittava pyöräsuoja. Pääsisäänkäynti on sijoitettu sisäpihalle lähelle autopaikkoja. Talossa ja asunnoissa on huomioitu liikuntarajoitteiset. Kodissa on tilavaraus omalle pyykinpesukoneelle ja päällekkäiselle kuivausrummulle, mutta pyykin voit kuivata myös yhtiön pyykinkuivaushuoneessa. Asunnolle kuuluu oma lämmin irtaimistovarasto.

 

 

Lattialämmitys ja tekniikka tätä päivää

Talo rakennetaan energiaystävällisesti A-energialuokkaan. Mukava lattialämmitys mahdollistaa isot valoisat ikkunat ja monipuolisen huoneiston kalustettavuuden. Parkettilattia, saunassa lasiseinä ja hyvin varusteltu keittiö luovat tyyliä. Tekniikka on tätä päivää; asunnoissa on ovipuhelin, laajakaista, atk-cat6, asuntokohtainen ilmanvaihto, kaapeli-tv ja palovaroittimet kytketty sähköverkkoon. 

Isot lasitetut parvekkeet – yksiöissäkin

Asuntojen pohjaratkaisut on huolella mietityt. Kaikilla asunnoilla, yksiöilläkin, on isot lasitetut parvekkeet, jossa voi jatkaa kesää myöhään syksyyn. Asuntotyypistä riippuen huoneistosta löytyy erillis-wc:itä, vaatehuoneita, saarekekeittiöitä ja saunoja. Kylpyhuoneet ovat kauttaaltaan laatoitettuja ja lattiassa parketti. Keittiössä on liesitaso ja kalusteuuni.

Valitse tyylisi mukaiset pintamateriaalit

Varatessasi asuntosi ajoissa, voit valita pintamateriaalit lukuisista valikoimistamme. Yksilölliset lisä- ja muutostyöt ovat myös mahdollisia rakennusaikataulun puitteissa.

 

Visit Vaasa/Ann-Britt Pada

Vaasan kaupunki/Mikko Lehtimäki

 

 

Aikataulu ja maksuaika

Laamanni on RS-kohde (rahoituslaitoksen suosittelema) ja noudatamme hankkeen aikana asuntokauppalakia. Laamanni tulee ennakkomarkkinointiin arviolta maalis-huhtikuun aikana. Voit tällöin tehdä varaussopimuksen maksamalla 3000 € varausmaksun. Kun riittävä määrä varauksia on olemassa, teemme rakentamispäätöksen ja voimme allekirjoittaa asuntosi myyntiasiakirjat. Mikäli haluat purkaa varaussopimuksen, saat varausmaksun takaisin.

Asunnon velaton hinta jakautuu myyntihintaan noin 40 %, jota maksetaan pieninä erinä rakentamisen aikana valmistumiseen asti, sekä yhtiölainaosuuteen noin 60 %. Vasta valmistumisen aikoihin tulee päättää maksatko yhtiölainaosuuden pois vai maksatko asunnosta pelkästään myyntihinnan, jolloin maksat ensin yhtiölainan korkoa ensimmäiset vuodet ja lyhennykset alkavat sen jälkeen. Yhtiölainan voi maksaa pois tulevina vuosinakin yhtiön hallituksen määrääminä aikoina. Ks. hinnasto.

As. Oy Vaasan Laamannin arvioitu valmistuminen on kesä 2023.

Liity Laamannin ennakkorekisteriin – ennakkomarkkinoinnin alkaessa saat ensimmäisten joukossa tietoa kun suunnitelmamme tarkentuvat.

Lähetämme sinulle Laamannin esitteen ja hinnaston heti niiden valmistuttua (maalis-huhtikuun aikana) ja voit varata asuntosi ensimmäisten joukossa ennen yleisen ennakkomarkkinoinnin alkamista.

Vaasan kaupunki/Kimmo Makkonen

Liity ennakkorekisteriin

  • Lähettämällä lomakkeen, sallin tietojeni käyttämisen Rekisteriselosteen mukaisesti. Tutustu Arktan rekisteriselosteeseen.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Arkta on merkittävä asuntorakentaja Suomessa

ARKTA-konserni on rakentanut lähes 15.000 asuntoa. 34 -vuotias vakavarainen perheyritys Arkta rakentaa koteja Helsingin ja Tampereen talousalueella. Meidät tunnetaan energiatehokkaiden ja tyylikkäiden talojen rakentajana. Nyt sinulla on mahdollisuus tutustua vaasalaisen tytäryhtiön, Arkta Kultin rakentamiin laadukkaisiin koteihin.