Nauti uudesta kaupunkikodista Vaasan ydinkeskustassa puiston varrella. As. Oy Vaasan Laamannin tasokkaasti varustelluissa asunnoissa on isot lasitetut parvekkeet ja pieteetillä suunnitellut toimivat asuntopohjat. Laamannin yksiöt ja kaksiot ovat erinomainen ratkaisu ensiasunnoksi tai sijoitukseen ja kolmioissa sekä nelikoissa nauttii asumisesta isompikin perhe.

Liity jo nyt Laamannin ennakkorekisteriin sivuston lopussa, niin lähetämme sinulle esitteen ja hinnaston ennakkomarkkinoinnin alkaessa. Voit varata uuden kodin jo ennen julkista myyntiä. Vaasan Laamannin ennakkomarkkinointi alkaa keväällä 2024.

As Oy Vaasan Laamanni on klassisen kaunis kivitalo Korsholmanpuistikon vieressä.
As Oy Vaasan Laamanni on klassisen kaunis kivitalo Korsholmanpuistikon vieressä.

Uusi kaupunkikoti merellisen Vaasan keskustasta

Vaasa houkuttelee huikean kauniilla merimaisemilla ja tunnelmalla. Vihreä ruutukaavaan rakentunut rannikkokaupunki lukuisine puistoineen tekee Vaasan keskustasta huikean kesäkaupungin. Hyvin säilyneet vanhat historialliset rakennukset ja puutalot luovat tunnelmaa.

Yliopisto- ja koulukaupunkina katukuvassa näkyy kansainvälisyys. Vaasan kaupungin merkittävä panostus moninaisiin kulttuuripalveluihin ja harrastus- sekä liikuntamahdollisuuksiin tekevät elämisestä ja asumisesta elämyksellistä. Nauti sinäkin asumisesta Vaasan keskustassa uudessa kodissa tuntien meren tuulahdus.

Arkta rakentaa Korsholmanpuistikon varrelle uusia ihania Arkta-koteja

Asunto Oy Vaasan Laamanni sijaitsee Vaasan keskustassa Korsholmanpuistikon ja Klementinkadun kulmauksessa, loistavalla sijainnilla historiallisen Kapsäkin viihtyisän pientaloalueen naapurissa lähellä Laamannin puistoa. Viidessä minuutissa olet historiallisella Kasarmintorilla tai rautatieasemalla. Suosiessasi päästötöntä liikkumista minne päin kaupunkia tahansa, on pyörä kätevä kulkuväline.

 

 

Vaasan Laamannin 32,5 m2 kaksiossa on oma makuuhuone.

Upea kaupunkiympäristö, jossa palvelut Laamannin lähistöllä

Kaupat, erikoisliikkeet, ravintolat, kahvilat ja kuntosalit kutsuvat lähistöllä. Moottoritien suuntaan pääset kääntymään heti seuraavasta korttelista, josta suora tie vie etelään päin. Vaasan Sähkö Areena, Elisa Stadion ja liikuntapaikat ovat nopeasti saavutettavissa. Naapurikorttelissa on päiväkoti, eikä kouluunkaan ole kuin reilu kilometri. Asut turvallisessa ja rauhallisessa kaupunkiympäristössä, idyllisen kauniissa kaupungissa.

Laamannissa on näyttävää arkkitehtuuria

Kaunis Korsholmanpuistikon esplanadi on ollut suunnittelumme inspiraation lähteenä, joten Laamanni istuu loistavasti arvokkaaseen ympäristöönsä. Kivitalossa on näyttävä lämminhenkinen keltasävyinen julkisivu, luonnonvaloa tulvii isoista ikkunoista ja lasitetut parvekkeet viimeistelevät kokonaisuuden. Grafiitin harmaat metalliosat tekevät Laamannista arkkitehtonisesti arvokkaan ja ympäristöönsä luontevasti sopivan. Asuinkerroksia on viisi ja näiden alle 0. kerrokseen katutasoon sijoittuvat kaksi liike-/toimistotilaa.

Vaasan Laamannin yksiössä on asunnon levyinen lasitettu parveke ja upeasti varusteltu keittiö.
Vaasan Laamannin yksiössä on asunnon levyinen lasitettu parveke ja upeasti varusteltu keittiö.

Isot lasitetut parvekkeet – yksiöissäkin

Asuntojen pohjaratkaisut on huolella mietityt. Kaikilla asunnoilla, yksiöilläkin, on isot lasitetut parvekkeet, jossa voi jatkaa kesää myöhään syksyyn. Asuntotyypistä riippuen huoneistosta löytyy erillis-wc:itä, vaatehuoneita, saarekekeittiöitä ja saunoja. Kylpyhuoneet ovat kauttaaltaan laatoitettuja ja muualla asunnossa lattiassa on parketti. Keittiössä on liesitaso ja kalusteuuni. Kodissa on tilavaraus omalle pyykinpesukoneelle ja päällekkäiselle kuivausrummulle, mutta pyykin voit kuivata myös yhtiön pyykinkuivaushuoneessa.

Arkta-kodissa asut vastuullisesti ympäristöarvoja huomioiden

Arktan tapa toimia edesauttaa asiakkaitamme optimoimaan keinoja, joilla voimme pienentää hiilijalanjälkeämme. Valitsemme energiajärjestelmät kestävää kehitystä tukien ja suunnittelemme kohteet parhaaseen A-energialuokkaan. Laamanni  rakennetaan jo tulevaisuuden vaatimuksia ajatellen energiaystävällisesti A-energialuokkaan. Osa talon sähköstä tuotetaan talon katolla sijaitsevilla aurinkopaneeleilla. Huoneistokohtainen tulo-/poistoilmanvaihto tekee mahdolliseksi lämmön talteenoton ja energiatehokkuuden. Laamannissa on energiaa säästävät LED-valaisimet, vähäenergiset kodinkoneet sekä asuntokohtainen käyttöveden mittaus etäluennalla. Mukava lattialämmitys mahdollistaa huoneissa isot valoisat ikkunat ja monipuolisen huoneiston kalustettavuuden. Tekniikka on tätä päivää; asunnoissa on ovipuhelin, laajakaista, atk-cat6, asuntokohtainen ilmanvaihto, kaapeli-tv ja palovaroittimet kytketty sähköverkkoon. Tyylikkyyttä lisääviä yksityiskohtia ovat mm. saunassa lasiseinä ja hyvin varusteltu keittiö.

Laamannin huoneistoluettelo

1h+kt+parv.                          |  22,5 m²  |   8kpl
2h+kt+parv.                         |  32,5 m²  |   5 kpl
2h+kt+s/vh+parv.              |  44,0 m²  |  5 kpl
2h+kt+s+vh+parv.             |  51,5 m²  |   5 kpl
3h+kt+vh+parv.                  |  59,5 m²  |  2 kpl
3h+kt+vh+s+parv.              |  59,5 m²  |  1 kpl
3h+k+s+vh+parv.               |  68,5 m²  |  4 kpl
3h+k+s+parv.                       |  76,5 m²  |  5 kpl
3h+kt+s+wc+vh+2x parv. |  82,5 m²  |  1 kpl
4h+kt+s+wc+parv.             |   82,5 m²  |  1 kpl

Laamannissa on yhteensä 37 asuntoa. Lisäksi Laamannissa on osakkeina ostettavissa kaksi liike-/toimistotilaa, jotka ovat kooltaan 40,5 ja 51,5 neliötä. Osakkeina ostettavissa autokatos- ja autopaikkoja, jotka ovat varustettu hidaslataus-/lämmityspistokkeilla. Pyykinkuivaushuone, lukittava pyöräsuoja, lastenvaunuvarasto, asuntokohtaiset irtaimistovarastot.

Vaasan Laamannissa on lattialämmitys ja helppo sijoittaa huonekaluja.
Vaasan Laamannissa on lattialämmitys ja helppo sijoittaa huonekaluja.

Viihtyisä pihapiiri – autoilijat ja pyöräilijät huomioitu

Laamannista löydät osakkeina ostettavissa autokatos- ja autopaikkoja, jotka ovat varustettu hidaslataus-/lämmityspistokkeilla. Helppoutta arkeen tuo lukittava pyöräsuoja. Rakennuksen vehreälle sisäpihalle istutetaan moninaisia puita ja pensaita, villiviiniä, pilvikirsikkaa, vaahteria, aronioita ja kotipihlajia. Suojaisalta piha-alueelta löytyy lukittava pyöräsuoja. Pääsisäänkäynti on sijoitettu sisäpihalle lähelle autopaikkoja. Talossa ja asunnoissa on huomioitu liikuntarajoitteiset.

Valitse tyylisi mukaiset pintamateriaalit

Varatessasi asuntosi ajoissa, voit valita pintamateriaalit lukuisista valikoimistamme. Yksilölliset lisä- ja muutostyöt ovat mahdollisia rakennusaikataulun puitteissa. Sisustuskoordinaattorimme on kanssasi suunnittelemassa sinun näköistäsi tyylikästä kokonaisuutta.

Aikataulu ja maksuaika

Laamanni on RS-kohde (rahoituslaitoksen suosittelema) ja noudatamme aina asuntokauppalakia. Laamanni tulee ennakkomarkkinointiin kevään 2024 aikana. Voit tällöin tehdä varaussopimuksen maksamalla 3000 € varausmaksun. Kun riittävä määrä varauksia on olemassa, teemme rakentamispäätöksen ja voimme allekirjoittaa asuntosi myyntiasiakirjat. Mikäli haluat purkaa varaussopimuksen, saat varausmaksun takaisin.

Asunnon velaton hinta jakautuu myyntihintaan noin 40 %, jota maksetaan pieninä erinä rakentamisen aikana valmistumiseen asti, sekä yhtiölainaosuuteen noin 60 %. Vasta valmistumisen aikoihin tulee päättää maksatko yhtiölainaosuuden pois vai maksatko asunnosta pelkästään myyntihinnan, jolloin maksat ensin yhtiölainan korkoa ensimmäiset vuodet ja lyhennykset alkavat sen jälkeen. Yhtiölainan voi maksaa pois tulevina vuosinakin yhtiön hallituksen määrääminä aikoina. Ks. hinnasto.

As. Oy Vaasan Laamannin arvioitu valmistuminen on kesä 2025.

Liity jo nyt Laamannin ennakkorekisteriin – ennakkomarkkinoinnin alkaessa saat ensimmäisten joukossa kohteen esitteen ja hinnaston.

Lähetämme sinulle Laamannin esitteen ja hinnaston ennakkomarkkinoinnin alettua ja voit varata asuntosi heti ensimmäisten joukossa. Voit ottaa jo nyt yhteyttä asuntomyyntiimme ja tiedustella lisätietoja tai antaa ennakkovarauksen.

Ota yhteys Arkta-asuntomyyntiin: Wiola Kiiveri LKV, LVV, KED, wiola.kiiveri@arkta.fi, 050 595 1123.

Liity ennakkorekisteriin

  • Lähettämällä lomakkeen, sallin tietojeni käyttämisen Rekisteriselosteen mukaisesti. Tutustu Arktan rekisteriselosteeseen.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Arkta on merkittävä asuntorakentaja Suomessa

ARKTA-konserni on rakentanut yli 15.000 asuntoa. 35-vuotias vakavarainen perheyritys Arkta rakentaa koteja Helsingin ja Tampereen talousalueella ja kohta myös Vaasan ja Turun seudulla. Meidät tunnetaan energiatehokkaiden ja tyylikkäiden talojen rakentajana. Nyt sinulla on mahdollisuus tutustua vaasalaisen tytäryhtiön, Arkta Kultin rakentamiin laadukkaisiin koteihin. Arkta Kultti on alueellaan tunnettu tasokkaiden koulujen ja päiväkotien rakentajana.