Leinelä hurmaa katukuvallaan ja taiteellaan

Vantaan Koivukylässä sijaitseva Leinelä on uuden ajan moderni asuinalue, jossa oivaltava taide ja luonto yhdessä luovat ainutlaatuisen asuinympäristön kivenheiton päässä kaupungin palveluista. Leinelä on asuinalueena nykyaikainen, sillä ensimmäiset rakennukset valmistuivat Leinelään vasta vuonna 2011.

Leinelä tuottaa hyvää mieltä kulkijoilleen ja hurmaa tunnelmallisella, omaleimaisella katukuvallaan. Leinelän tunnuspiirteenä on läpi koko asuinalueen polveileva taide ja vaaleiden talojulkisivujen virkistävät tehosteväripilkut. Liikenneympyröistä löytyy kauniita taideteoksia, kuten myös kadunkulmista ja taloyhtiöiden pihapiireistä. Katualueiden viheristutukset ja katukivetykset ovat viimeistellyt ja huolella mietityt. Lähes valmiiksi rakennettuun Leinelään on mukava muuttaa, kun ympäristö on jo valmis ja kukoistava.

Modernia asumista loistavien kulkuyhteyksien äärellä, luonnon läheisyydessä

Leinelästä erityisen tekee sen sijainti omassa rauhassa luonnon lähellä, kaupungin palveluiden ympäröimänä ja loistavien kulkuyhteyksien saumakohdassa.

Nopeat junayhteydet

Leinelän lähijuna-asemalta kuljet esimerkiksi Tikkurilaan, lentokentälle tai Aviapolikselle vain noin 5 minuutissa. I- ja P-lähijunat pysähtyvät Leinelän asemalla. Alueelta on runsaasti bussiliikennettä esimerkiksi Koivukylän, Havukosken, Päiväkummun ja Korson suuntaan sekä etelään Simonkylään, Viertolaan ja Tikkurilaan.

Peruspalvelut, päiväkodit ja koulut lähellä

Hurautat 3 minuutissa viereiseen Koivukylään kahvilaan tai ostoksille K-Citymarketiin, S-Marketiin, Lidliin tai apteekkiin. Leinelän Alepa ja pizzeria palvelevat kävelyetäisyydellä. Leinelässä on kaksi päiväkotia ja useampia kouluja lähialueella. Myös Tikkurilasta löytyy palveluita joka lähtöön, oli kyseessä sitten shoppailu kauppakeskuksessa, urheiluhallit, elokuvateatteri tai kirjasto.

Erinomaiset ulkoilu- ja virkistysmahdollisuudet

Leinelä on luontoliikkujan tai koiranomistajan paratiisi. Ympäriltä löytyy laajasti virkistysmahdollisuuksia, kuten lähistön valaistut lenkkipolut ja hiihtoladut, Simonkylän kuntorata, Rekolanmetsän luontopolut sekä Möskärin kuntoportaat.

Hyväksy evästeet, jotta voit katsoa tämän sisällön.

Lähijunamatka Tikkurilaan 6 minuuttia ja lentokentälle 3 minuuttia.

Kehäradan varrella työskentelevien sekä lapsiperheiden suosima asuinalue

Siisti ja rauhallinen Leinelä on perinteisesti ollut lapsiperheiden suosiossa. Päiväkodit ja koulut löytyvät Leinelästä tai lähialueilta. Metsänhaltijan leikkipuisto innostaa perheen pienimpiä. Alueelta löytää kotinsa helposti myös kehäradan varrella esimerkiksi Tikkurilassa, Aviapoliksella tai lentokentällä työskentelevä. Aluetta arvostavat myös modernin ja luonnonläheisen asumisen perässä muuttavat varttuneemmat henkilöt, joille auton omistaminen ei ole välttämättömyys lähikaupan, juna-aseman ja bussipysäkkien sijaitessa kävelyetäisyydellä.

Tulossa kohtuuhintaisia A-energialuokan koteja Leinelään

Arktan Leinelään rakentuvan As Oy Vantaan Aamuauringon ennakkomarkkinointi alkaa arviolta vuoden 2024 keväällä. Liity kohteen ennakkorekisteriin sivun alalaidasta saadaksesi tietoa kohteesta ja varataksesi oman kodin ensimmäisten joukossa!

Asunnot ovat laadukkaita ja kohtuuhintaisia A-energialuokan koteja omatonttisessa yhtiössä. Osoitteessa Auringonkehrä 2 C ja D sijaitseva yhtiö koostuu kahdesta nelikerroksisesta kivirakenteisesta kerrostalosta, joissa on yhteensä 49 asuntoa. Kohde on energiatehokasta A-energialuokkaa ja kiinteistö hyötyy katon aurinkopaneeleista johdetusta aurinkosähköstä. Arkkitehtuuri noudattelee asuinalueelle tyypillistä värimaailmaa valkoisissa julkisivuissa toistuvin väritehoste-elementein. Asukkaiden arkea helpottavat yhteiskäyttöiset tilat, kuten taloyhtiön pesula, pyykinkuivaushuone, ulkoiluvälinevarasto ja lastenvaunuvarasto. Kaikki yhtiön autopaikat varustetaan sähköauton hidaslataus- / lämmityspistorasioilla.

As Oy Vantaan Aamuauringossa asuntojakauma tulee sisältämään monipuolisesti eri kokoisia asuntoja yksiöistä neliöihin.

Inspiroidu sisutusmateriaaleista

Kun ostat kotisi ajoissa rakentamisvaiheen alkumetreillä, voit vaikuttaa sen sisustusratkaisuihin ja tehdä sitä kautta kodistasi itsesi näköisen. Valikoimastamme on helppo ideoida ja valita juuri sinun perheellesi parhaat sisustusmateriaalit ja ratkaisut yhdessä sisustuskoordinaattorimme kanssa.

Ympäristötehokkaat ratkaisut takaavat matalat asumiskustannukset

A-energialuokan koti tarkoittaa asujalle edullisia asumiskustannuksia sekä arjen mukavuutta. Asuntojen ympäristötehokkaita ratkaisuja ovat muun muassa:

  • moderni talotekniikka, joka takaa energiaa säästävän lämmityksen, ilmanvaihdon ja valaistuksen,​
  • rakennuksen tiiviit ikkunat ja hyvä eritys, jotta lämpöhukkaa ei synny, sekä​
  • valitsemamme energiaystävälliset kodinkoneet

Kiinnitäme huomiota ympäristöasioihin jo suunnittelun alkumetreiltä lähtien. Arktassa pienennetään rakentamisen aikaista hiilijalanjälkeä lajittelemalla ja kierrättämällä rakennusmateriaalijäämät tehokkaammin ja vähentämällä materiaalihukkaa. Arktan useilla työmailla käytetään uusiutuvaa energiaa. Teemme vihreän sähkösopimuksen myös kiinteistösähkön osalta.

Energiatehokas valinta. A-energialuokka ja aurinkosähköjärjestelmä pienentävät asumiskuluja.

Tutustu Leinelän asuinalueeseen

Liity ennakkorekisteriin

As Oy Vantaan Aamuauringon ennakkomarkkinointi alkaa arviolta vuoden 2024 keväällä. Liittymällä ennakkorekisteriin saat mahdollisuuden varata oman kodin ensimmäisten joukossa sekä ajantasaista tietoa kohteesta.

  • Lähettämällä lomakkeen, sallin tietojeni käyttämisen Rekisteriselosteen mukaisesti. Tutustu Arktan rekisteriselosteeseen.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.