Enemmän elämää radan varrella, kosken rennommalla puolella

Raholanharjun alue

Raholanharjun uusi asuinalue sijoittuu Länsi-Tampereelle rauhallisen omakotitaloalueen, vehreiden puistojen ja ulkoilumaastojen, kattavien arjen palveluiden sekä hyvien liikenneyhteyksien keskelle. Matkat lähijunalla Tampereen keskustaan, kävellen Westerin ostos- ja palvelukeskukseen sekä pyöräillen Tohlopin uimarannalle taittuvat vain 10 minuutissa.

Hyvät julkiset liikenneyhteydet

Vain 10 minuuttia lähijunalla Tampereen keskustaan. Sujuvat bussiyhteydet moneen suuntaan.

Rauhallinen asuinalue

Sijainti rauhallisella asuinalueella 8 km päässä keskustasta.

Lähellä
luontoa

Metsäiseltä Raholanharjulta matkaa Tohlopin uimarannalle vain 1,1 km.

Kattavat arjen palvelut

Westerin palvelukeskus, ruokakauppa, koulu, päiväkoti ja apteekki 1,5 km säteen sisällä.

Koteja harjumaisemissa

Puistomaisista sisäpihakortteleista muodostuva Raholanharjun kerrostaloalue nousee nimensä mukaisesti harjumaisemiin, vanhan väistyvän liike- ja toimitilakeskittymän paikalle. Asuntojen ikkunoista avautuu vehreät metsämaisemat tai avarat sisäpihanäkymät, ja osasta ylimpien kerrosten ikkunoista näkyy aina Pyhäjärvelle saakka. Arkta rakentaa alueelle asuntoja yksiöistä perheasuntoihin. Sopiva koti löytyy niin ensiasunnon ostajalle, sijoittajalle kuin kasvavalle lapsiperheelle.

Keskiössä asumisen laatu ja ajattomuus

Laadukkaat ja ajattomat materiaalit sekä kestävän kehityksen mukaiset ratkaisut ja harkitut yksityiskohdat tekevät Arktan Raholanharjulle rakentamista kodeista katsetta sekä elämää kestäviä. Arkta tarjoaa ostajalle kattavat mahdollisuudet vaikuttaa kodin pintamateriaaleihin.

As Oy Tampereen Raholanharjun Raide

Ensimmäinen Arktan puistomaiselle Raholanharjulle rakentuva kohde on Asunto Oy Tampereen Raholanharjun Raide, jonka kodit ovat nyt varattavissa! Raide valmistuu arviolta loppuvuodesta 2024. Raiteeseen valmistuu lasitetuilla parvekkeilla varustettuja asuntoja yksiöistä perheasuntoihin seitsemään kerrokseen. Autoille löytyy hidaslatausmahdollisuudella varustettu paikka viereiseltä pysäköintialueelta. Laadukkaat materiaalit ja edulliset asuinkustannukset tekevät tästä yhtiöstä uutta asuntoa harkitsevalle kiinnostavan kohteen.

Alueen kartta

Tervetuloa tutustumaan alueeseen sunnuntaina 7.5. klo 12 – 14! Tonttitapahtuma järjestetään osoitteessa Tesoman valtatie 28. Paikalla Arktan asiantuntijat kertomassa alueesta ja hankkeesta tarkemmin.

Liity ennakkorekisteriin

Liittymällä Arktan ennakkorekisteriin saat sähköpostiisi ajankohtaiset uutiset sekä ennakkovaraajan edun.

  • Lähettämällä lomakkeen, sallin tietojeni käyttämisen Rekisteriselosteen mukaisesti. Tutustu Arktan rekisteriselosteeseen.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Tutustu alueen taloyhtiöihin

Kohde

 

As Oy Tampereen Raholanharjun Raide

Tampereen Raholanharjun alueelle nousevan Raiteen ennakkomarkkinointi on nyt alkanut ja asunnot ovat varattavissa! – A-energialuokka – Huoneistokohtainen ilmanvaihto – Rauhallinen…