Havainnekuva Raholanharjusta

 

 

Erinomaisten palveluiden äärelle nousee uusi urbaani kaupunginosa. Alueelta vanha rakennuskanta väistyy ja tilalle rakentuu kerrostalo asuinalue, jolla on viihtyisiä sisäpihoja ja kodismaita. Hyvät julkiset liikenneyhteydet ja lähellä sijaitseva lähijunaseisake helpottavat arkea ja kulkemista.

Uusi koti palveluiden äärellä

Raholanharjulla kaikki on lähellä, kaipasitpa sitten uimarantaa, upeita lenkkipolkuja, uimahallia tai kauppoja ja terveyspalveluita naapurissa Tesoman Westerissä. Bussiyhteydet Tampereen keskustan suuntaan ovat hyvät ja lähijunapysäkiltä hurautat Tampereen keskustaan 10 minuutissa.

 

Piipahda illanviettoon keskustaan tai kipaise omaan rauhaan Tohlopin lenkkipolkujen ääreen hujauksessa. Pyöräilijöille Raholanharju on erinomainen valinta. Sijainti on erinomainen kulkiessa Ylöjärvelle, Nokialle ja Pirkkalaan tai vaikkapa ohitustietä Helsinkiin.

Urbaani näyttävä sisäpihakortteli

Korttelien viihtyisät sisäpihat tarjoavat rauhallista elämänmenoa. Pysäköinti on järjestetty erilliseen pysäköintitaloon. Raholanharjulla arki sujuu ja uudiskohteessa ei ole huolta korjauksista tai remonteista. Omassa kodissa voit nauttia uusista pinnoista ja raikkaista tuoksuista. Ole heti alussa mukana niin voit valita materiaalit uuteen kotiisi upeista sisustusvalikoimistamme.

Tohloppijärven läheisyydessä

Nauti vuodenaikojen vaihtelusta kauniissa luontomaisemissa, joko mäntymetsässä lenkkeilen tai Tohloppijärven viehättävissä maisemissa. Piipahda talviaikaan työpäivän päätteeksi retkiluistelun pariin tai kesällä pulahda vilvoittavaan veteen.

Tesoman junaseisake kävelymatkan päässä

Junalla hurautat Tampereen keskustaan 10 minuutissa, kulkumahdollisuus myös Nokialle ja muualle sillä seisakkeella pysähtyvät sekä Porin suunnan kaukojunat että Nokian, Tampereen ja Toijalan välillä liikennöivät M-lähijunat. Matka-aika Tesoman ja Tampereen välillä on nopeimmillaan vain kahdeksan minuuttia ja Tesoman ja Nokian välillä kuusi minuuttia. Arkipäivisin seisakkeella pysähtyy jopa 18 kaukojunaa sekä 14 lähijunaa, viikonloppuisin hieman vähemmän.

 

Haluatko kuulla ensimmäisten joukossa kun suunnitelmamme Raholan osalta tarkentuvat?

Liity ennakkorekisteriin

  • Lähettämällä lomakkeen, sallin tietojeni käyttämisen Rekisteriselosteen mukaisesti. Tutustu Arktan rekisteriselosteeseen.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.