Havainnekuva Raholanharjusta

Arkta Kodit ovat aina turvallisia asuntokauppalain mukaisia RS-kohteita. Jo lähes 14.000 perhettä asuu rakentamassamme Arkta Kodissa. Arkta kulkee vihreän rakentamisen aallon harjalla ollen johtavia toimijoita  vähähiilisyyteen tähtäävässä rakentamisessa.  Puurakentamisessa olemme edelläkävijöitä jo vuodesta 2011, josta osoituksena on jo lähes 1000 rakentamaamme puukerrostalokotia. Ympäristöystävällisyydestä kertovat kymmenet rakentamme puupäiväkodit ja -koulut .

Raholanharjun erinomainen sijainti – vain 10 minuutissa junalla Tampereen keskustaan

Rahola on Tampereen helmi, rauhallinen ja luonnonläheinen pientalovaltainen asuinalue, joka rajoittuu eteläosastaan Pyhäjärveen. Arkta tekee Raholasta vieläkin viihtyisämmän kaavoittamalla ja suunnittelemalla alueelle vanhan väistyvän liike- ja toimitilojen keskittymän tilalle uutta viihtyisää  puistomaisten sisäpihojen ja kodismaiden muodostamaa Raholanharjun kerrostaloaluetta. Sijainti on loistava, sillä kuljet junalla vain 10 minuutissa Tampereen keskustaan ja tai kävellen viereiseen Westerin ostos- ja palvelukeskukseen.  Hyvät julkiset liikenneyhteydet, pyörätiet, lähistöllä sijaitseva lähijunaseisake ja nopeat tieliittymät Ylöjärvelle, Nokialle ja Pirkkalaan tai vaikkapa ohitustietä Helsinkiin sujuvoittavat ja helpottavat arkea.

Sujuvaa arkea Westerin palveluiden äärellä

Raholanharjulla kaikki on lähellä, kaipasitpa sitten arjen virkistykseen uimarantaa, upeita lenkkipolkuja, uimahallia, jäähallia tai shoppailua. Kattavat terveyspalvelut löytyvät viereisestä Tesoman Westeristä kuten myös ravintolat ja kahvilat. Päiväkodit ja koulut ovat lähellä ja lukioonkin keskustan alueelle reippaammat pyöräilevät.

Tasokkaat A-energialuokan Arkta Kodit ja vehreän vihreä sisäpihakortteli

Puistoon rajautuva Arktan ensimmäinen taloyhtiö Asunto Oy Tampereen Raholanharjun Raide tarjoaa asukkaille viihtyisän ja vehreän sisäpihakorttelin ja arkkitehtonisesti monimuotoiset talojen julkisivut lasitettuine parvekkeineen. Pysäköinti on järjestetty erilliseen pysäköintitaloon ja pyöräilijöiden toiveita on huomioitu. Uudessa raikkaassa kodissa arki sujuu eikä ole huolta korjauksista tai remonttilaskuista. Omassa kodissa voit nauttia uusista pinnoista ja kodinkoneista. Tee kodistasi oman näköisesi. Ole heti alussa mukana niin voit valita materiaalit uuteen kotiisi upeista sisustusvalikoimistamme.

Sijoita hyvin varusteltuun pieneen uuteen kotiin tai ensiasuntoon!

Sijoita tulevaisuuteen huikean hienossa omassa kaupunkiasunnossa paraatipaikalla ja rauhallisella alueella! Rakennamme Asunto Oy Tampereen Raholanharjun Raiteeseen lasitetuilla parvekkeilla varustettuja yksiöitä ja pieniä kaksioita. Laadukkaat materiaalit ja edulliset asuinkustannukset yhdistettynä joustaviin maksuehtoihin tekevät tästä yhtiöstä uuteen asuntoon sijoittavalle todella kiinnostavan kohteen. Oman asunnon ostaminen on nyt hyvä vaihtoehto. Pääset pienellä summalla alkuun ja kerrytät omaa varallisuuttasi.

Tulossa toivottuja ihania Arkta Perheasuntoja!

Nyt on hyvä aika hankkia oma koti ja vieläpä uusi. Tampereen uudelle Raholanharjun alueelle puiston naapurustoon rakennamme myös nelikoita, kolmioita ja kaksioita. Tarjoamme tilaisuuden päästä pienellä summalla mukaan. Maksuehdot tulevat olemaan joustavat. Asuminen omassa kodissa voikin olla yllättävän edullista. Saat laadukkaan ja hyvin varustellun oman näköisesi kodin rauhalliselta paraatipaikalta.

Liity ennakkoon asiakasrekisteriimme, niin saat esitteen ja hinnaston ennen julkisen myynnin aloitusta. Täytä sivulla alempana oleva ”Liity ennakkorekisteriin lomake”.

 

Tohloppijärven läheisyydessä

Nauti vuodenaikojen vaihtelusta kauniissa luontomaisemissa, joko mäntymetsässä lenkkeilen tai Tohloppijärven viehättävissä maisemissa. Piipahda talviaikaan työpäivän päätteeksi retkiluistelun pariin tai kesällä pulahda vilvoittavaan veteen.

Tesoman junaseisake kävelymatkan päässä

Junalla hurautat Tampereen keskustaan 10 minuutissa, kulkumahdollisuus myös Nokialle ja muualle sillä seisakkeella pysähtyvät sekä Porin suunnan kaukojunat että Nokian, Tampereen ja Toijalan välillä liikennöivät M-lähijunat. Matka-aika Tesoman ja Tampereen välillä on nopeimmillaan vain kahdeksan minuuttia ja Tesoman ja Nokian välillä kuusi minuuttia. Arkipäivisin seisakkeella pysähtyy jopa 18 kaukojunaa sekä 14 lähijunaa, viikonloppuisin hieman vähemmän.

 

Haluatko kuulla ensimmäisten joukossa kun suunnitelmamme Raholan osalta tarkentuvat?

Liity ennakkorekisteriin

  • Lähettämällä lomakkeen, sallin tietojeni käyttämisen Rekisteriselosteen mukaisesti. Tutustu Arktan rekisteriselosteeseen.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.