Energiatehokasta asumista puukerrostalossa

Monimuotoinen ja kehittyvä Vantaan Tikkurila tarjoaa pian kodinetsijöille uuden ainutlaatuisen kohteen. Asunto Oy Vantaan Huvikumpu on kolmen puukerrostalon taloyhtiö, joka kohoaa omalla tontilleen Esikkotien tuntumaan, vain kepeän kävelymatkan päähän rautatieasemalta.

Ainutlaatuinen kohde kehittyvässä Tikkurilassa

Huvikummun energiatehokkaisiin puuverhoiltuihin taloihin tulee kattava 102 asunnon huoneistovalikoima, josta jokainen löytää helposti omaan elämänvaiheeseensa sopivan kodin. Tarjolla on useita viihtyisiä vaihtoehtoja:

  • yksiöt 28,5–29,5 m2
  • kaksiot 40,5–49,5 m² (saunalliset 40,5–46,5 m²)
  • kolmiot 57–65 m² (saunalliset 64–65,5 m²)
  • neliöt 74,5 m² (useimmat saunallisia)
  • kaksi kuuden huoneen saunallista asuntoa 117 m²

 

Asumisen mukavuutta huoneistoissa lisäävät kaukolämpöön kytketty lattialämmitys, asuntokohtainen ilmanvaihtolaite ja tietoliikenneyhteydet. Valoa ja avaruutta tuovat runsaat ikkunapinnat sekä lasitetut parvekkeet tai ranskalaiset parvekkeet. Osaan asunnoista kuuluu myös oma istutuksilla rajattu terassipiha.

Ulkosalla tilaa leikeille ja oleskelulle tarjoavat korttelin suojaisa piha-alue sekä kansipihat, jotka sijoittuvat talojen väliin autohallien päälle. Osaan autohallipaikoista sisältyy sähköauton latauspiste. Huvikumpulaisten yhteisessä käytössä ovat myös kerhohuone, talosauna vilvoittelupihoineen sekä katutason pesula ja kuivaushuoneet.

Kaikesta tästä voit nauttia Huvikummun osoitteessa Esikkotie 3, eli aivan päiväkoti Veturin naapurissa. Samalla oman kotisi rauhasta on vain 12 minuutin junamatka keskustan palveluihin ja käyntikohteisiin.

Olisiko Vantaan Huvikumpu sinun kotisi?

Asunto Oy Vantaan Huvikummun ennakkomarkkinointi alkaa kevät-kesällä 2021, ja kohteen arvioitu valmistumisaika on marraskuussa 2023. Liity pian asiakasrekisteriimme, niin saat ennakkomarkkinointiesitteen ja hinnaston ensimmäisten joukossa. Näin voit varata kotisi heti ennakkomarkkinoinnin alettua.

Liity ennakkorekisteriin

  • Lähettämällä lomakkeen, sallin tietojeni käyttämisen Rekisteriselosteen mukaisesti. Tutustu Arktan rekisteriselosteeseen.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.