Uusia rivitalokoteja Kangasalle

Kukapa ei viihtyisi rauhallisessa ympäristössä lähellä kattavia palveluita ja hurmaavaa luontoa. Uusien rivitalokotien sijainti Kangasalan Vatialassa mahdollistaa jouhevat yhteydet Kangasalan ydinkeskustaan ja Tampereelle. Modernit kodit nousevat palvelujen läheisyyteen – lähikauppa, koulu, kirjasto ja päiväkodit sijaitsevat lyhyen kävelymatkan päässä. Vain muutaman minuutin ajomatkan päästä löytyvät Lentolan alueen palvelut kuten Prisma, Lidl ja erikoistavaraliikkeet.

Kehittyvä Kangasala tarjoaa rikkaan kulttuurielämän ja virkistäviä tapahtumia ympäri vuoden. Aktiiviselle perheelle on tarjolla kulttuuria ja tilaisuuksia Kangasala-talossa, vesiliikuntaa uimahallissa tai treenejä jäähallissa. Naapurustosta löytyvät myös Liutun ja Pitkäjärven uimarannat. Kaukajärven soutu- ja melontastadionille ja avantouintipaikalle on vain muutaman kilometrin matka.

 

A-energialuokan koteja palveluiden viereen

Asunto Oy Kangasalan Villa Valon viehättävät ja nykyaikaiset kaksikerroksiset rivitalokodit nousevat Tampereen ja Kangasalan rajalle Vatialaan luonnon ja järven kupeeseen pientalovaltaiselle alueelle osoitteeseen Varikontie 12, Kangasala. Tulossa on koteja kolmioista viisikoihin.

Kotien suunnittelun lähtökohtana on ollut toimivien, avarien ja valoisien asuntojen suunnittelu, joissa korkeat ikkunat ja käytännölliset tilaratkaisut korostuvat. Jokaiseen asuntoon kuuluu autokatospaikka sähköauton hidaslatausmahdollisuudella sekä oma vehreä piha katetun terassin kera. Jokaiseen kotiin kuuluu myös erillinen varasto sisäänkäynnin yhteydessä.

Meille on tärkeää suunnitella ja rakentaa asunnoista sellaisia, että ne vastaavat asukkaiden mieltymyksiä ja todellisia tarpeita. Liity ennakkorekisteriin alla!

 

Lapsiystävällinen ja suosittu Kangasalan Vatiala sijaitsee lähellä hyviä palveluita, harrastuksia ja liikenneyhteyksiä – pientaloalueen rauhassa.