Arkta-konsernia ohjaavat järkevät, ekologiset ja ajan vaatimusten mukaiset ratkaisut, joissa konsernin jokainen jäsen saa toimia vahvuusalueidensa mukaan, mutta muiden tukemana. Me tiedämme tarkalleen, kuinka rakennetaan kestävää laatua ja meille laadun lopullisena mittarina on ihmisten ja ympäristön hyvinvointi. Kun työmaa muuttuu kodiksi, kouluksi tai harrastuspaikaksi, me kuljemme ihmisten mukana.

Arkta Rakennus tunnetaan ajanmukaisten ja aikaa kestävien kotien rakentajana. Arkta Reponen on edelläkävijä energiatehokkaassa passiivi- ja puurakentamisessa. Arkta Rakennuskultti Uudellamaalla ja Arkta Kultti Pohjanmaan ja Vaasan seudulla ovat kaikenkokoisten julkisten tilojen uudis- ja korjaushankkeiden asiantuntijoita. Arkta Laatuseinä taas tunnetaan laadukkaista betonielementeistään. Meille rakentaminen ei kuitenkaan tarkoita ainoastaan laadukkaiden asuntokohteiden, julkisten rakennusten, kiinteistökehityksen, urakoinnin tai rakennuselementtien toteuttamista. Me tahdomme rakentaa myös parempaa rakentamisen kulttuuria. Suoraselkäisesti yhdessä.

Uusi, yhteinen Arkta-konserni

Vahvistuneen Arkta-konsernin yhtenäisyys näkyy mm. uudistuneessa visuaalisessa ilmeessä, logoissa ja kärkiviesteissä. Yhdessä me jaamme myös yhteiset arvot. Konsernin uusi ilme ulottuu jaettavista materiaaleista aina työvaatteisiin ja katukuvaan saakka. Kaiken kokoaa yhteen rakentamisen harmoniaa vahvistava uusi verkkosivusto.