Luottamus on rakentunut vuosi vuodelta.

Arkta-konserni - Suomalainen rakentaja

Arkta-konsernin muodostavat Tampereen talousalueella toimivat Arkta Oy ja Arkta Rakennus Oy sekä Helsingin seudulla toimiva Rakennusliike Reponen Oy, Vaasan ja pääkaupunkiseudun alueella toimiva Oy Rakennuskultti Ab, betonielementtitehdas LS Laatuseinä Oy ja tilitoimisto Laatutilit Oy. Konsernin kanssa yhteistyössä toimii vuokratiloihin erikoistunut Arkta Kiinteistöt Oy

Arkta konserni

 • Arkta Oy – hallinto
 • Arkta Rakennus Oy – kiinteistökehitys, maanhankinta, kaavakehitys, rakennuttaminen ja Arkta-kodit asuntomyynti  sekä – asuntorakentaminen, uudisrakentamisen palvelut, urakointi, korjaus- ja saneerausrakentamisen palvelut
 • Rakennusliike Reponen Oy – puu- ja passiivirakentamiseen erikoistunut asuntorakentaja. Rakennusliike Reposen sivustolle tästä.
 • Oy Rakennuskultti Ab - julkisesten rakennusten uudiskohteiden urakointi sekä korjausrakentaminen, mm. koulut, päiväkodit, kirjastot, terveyskeskukset, vanhainkodit. Rakennuskultin sivustolle tästä.
 • LS Laatuseinä Oy – betonielementtien valmistus. LS Laatuseinän sivustolle tästä.
 • Laatutilit Oy – taloushallinnon ja isännöinnin palvelut. Laatutilien sivustolle tästä.
 • Arkta Kiinteistöt Oy - toimitila- ja asuntovuokraus

Toimintamme kulmakivet ovat:

 1. Tyytyväinen asiakas.
 2. Aidosti osaava asiantuntijaorganisaatio.
 3. Tekemisen ilo ja kehittyminen yhdessä työtovereiden ja asiakkaan kanssa.
 4. Taloudellisesti hyvin menestyvä yritys.

Arkta - Vastuullinen perheyritys.

Arkta on kokenut rakentaja Tampereen talousalueella. Olemme 30 vuoden aikana kasvaneet vakaasti yhdeksi alueen huomattavimmista toimijoista. Meidät tunnetaan omaleimaisista asunnoista, asiantuntevasta kiinteistökehittämisestä sekä täsmällisistä urakointipalveluista ja korjausrakentamisen erikoisosaamisestamme.

Arkta on vuonna 1988 perustettu perheyritys. Liikevaihto vuonna 2018 oli noin 62 miljoonaa euroa. Arktassa on henkilöstöä keskimäärin 65 ja koko Arkta-konsernissa 175 henkilöä. Lisäksi työllistämme noin 150 pitkäaikaista yhteistyökumppania.

Rakenteilla oli vuonna 2017 yli 400 uutta asuntoa sekä liike-, toimisto- ja teollisuuskohteita. Vuodelle 2018 toteutuu lähes 500 asunnon tuotanto. Asiakkaitamme palvelee myös korjausrakentamiseen erikoistunut yksikkö.

Arkta on luotettava kumppani ja vastuullinen rakentaja:

Kestävän kehityksen edistämisessä on rakennetulla ympäristöllä ja sitä tuottavalla ja ylläpitävällä kiinteistö- ja rakennusalalla suuri painoarvo, koko yhteiskunnan tasolla. Siksi Arktankin liiketoiminnassa koetaan tärkeäksi kiinnittää huomiota yhteiskuntavastuun eri osa-alueisiin.

Huomioimme toiminnassamme asiakkaidemme ja oman henkilöstömme lisäksi myös yhteistyökumppanimme ja sidosryhmämme. Kannamme vastuuta myös yhteiskunnallisella tasolla: 

 • kehitämme ja rakennamme niin, että asumisen ja elämisen tulevaisuus on huomioitu kestävällä tavalla taloudellisesti, ympäristöllisesti sekä sosiaalisesti.
 • Arkta konserni työllistää suoraan tai välillisesti 500 henkilöä.
 • tuemme yhteiskunnan toimintaa maksamalla veroja vuosittain 4,5 milj. euroa (2017).
 • pidämme kiinni toiminnan läpinäkyvyydestä ja torjumme talousrikollisuutta omalla vastuullisella toiminnallamme.
 • meillä on käytössämme jatkuva työturvallisuuden seuranta ja kehittäminen.
 • tuemme vuosittain urheilu-, nuoriso- ja kulttuuritoimintaa.