Tule meille töihin

Arkta -konserni rakentaa Tampereen, Helsingin ja Vaasan seudulla. Konserniin kuuluvat uudisasuinrakentamiseen erikoistunut Arkta Rakennus Oy, puukerrostalojen rakentajana tunnettu Arkta Reponen Oy, uudis- ja korjausrakentamisurakointiin erikoistuneet Arkta Rakennuskultti Oy ja Oy Rakennuskultti Ab sekä betonielementtitehdas LS Laatuseinä. Meitä arktalaisia on jo yli 230. Teemme tiloja ihmisille, koteja, kouluja, päiväkoteja, terveyskeskuksia,liikuntapaikkoja ja toimitiloja. Liikevaihtomme 2019 oli n. 100 milj.€.


TYÖPÄÄLLIKKÖ TAMPEREELLE
Puukivistö rekryyn

Haemme kovaa osaajaa, joka olet jo ansainnut kannuksesi useilla kerrostalotyömailla, usean vuoden vankalla kokemuksella.

sekä

VASTAAVIA TYÖNJOHTAJIA TAMPEREELLE, HELSINGIN JA VAASAN SEUDULLE

sekä

TYÖNJOHTAJIA TAMPEREELLE

Tässä hieno uramahdollisuus sinulle, joka olet valmis ottamaan seuraavan askeleen urallasi vastaavan mestarin tehtävään ja sinulle, joka haluat edelleen kehittyä alalla kovaksi osaajaksi. Sinulla on:

  • hyvät esimies- ja vuorovaikutustaidot hankittuna jo aiemmilla työmailla
  • suunnitelmallinen ja tuloshakuinen työote, pitkäjänteisyyttä sekä hyvät tiimityöskentelytaidot
  • johdat työmaita kustannus-, laatu-, aikataulu- ja työturvallisuusvelvoitteet huomioiden

Tarjoamme vakityön ja mielenkiintoisia projekteja sekä mahdollisuuden kehittyä vakavaraisessa ja kasvavassa Arkta-konsernissa. Tule mukaan hyvään tiimiimme.

Mikäli haet töitä Tampereelta, täytä lomake tästä linkistä.

Mikäli haet töitä Helsingin tai Vaasan alueelta, lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV palkkatoivomuksineen 29.2.2020 mennessä alla oleville henkilöille. Aloitamme haastattelut ja valinnat jo hakuaikana.

Lisätietoja:
Tampereen alue, uudisrakentaminen: tuotantopäällikkö Jarkko Valoma Arkta Rakennus Oy, p. 050 595 1125, jarkko.valoma@arkta.fi
Helsingin alue, uudis- ja korjausrakentamisurakointi: aluepäällikkö Kaj Ingi / Arkta Rakennuskultti Oy p. 050 341 6400,
kaj.ingi@rakennuskultti.fi
Vaasan alue, uudis- ja korjausrakentamisurakointi: toimitusjohtaja Tommi Rintamäki Oy Rakennuskultti Ab p. 040 486 4212,
tommi.rintamaki@rakennuskultti.fi


Tule rakentamaan tulevaisuuttasi Arktaan

HAE MEILLE KESÄTÖIHIN heti tai viimeistään 1.4. mennessä

Rekrybanneri_sisältö

Haemme tiimiimme innostuneita tulevaisuuden rakentajia. Tavoitteemme on tarjota sinulle haastavia ja mielekkäitä työtehtäviä sekä vastuuta ja vapautta toteuttaa ammattitaitoasi ja urapolkuasi. Tarjoamme sinulle oppia, mahdollisuuden kehittyä ja kokeneiden innovatiivisten tiimipelaajien tuen viihtyisässä työympäristössä.

Tee hakemuksesi lomakkeella, johon sinun tulee liittää vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV.

Tee hakemus

Lähetä hakemuksesi heti tai viimeistään 1.4.2020 mennessä. Voimme täyttää avoimia paikkoja jo ennen hakuajan päättymistä.