Tule meille töihin

Arkta-konserni rakentaa uusia koteja ja asuinalueita Tampereen ja Helsingin seudulla. Ostamme tontteja, suunnittelemme niille ihania koteja, jotka oma asuntomyynti myy kuluttajille. Konsernin liikevaihto on noin 70 miljoonaa euroa. Uuden tyylikkään kodin meiltä on saanut jo 14.000 perhettä. Olemme voimakkaassa kasvussa varsinkin Helsingin seudulle.


Etsimme nyt tiimimme vahvistukseksi Tampereen seudulle

HANKEKEHITYSPÄÄLLIKKÖÄ

Rekrybanneri_sisältö

Hankekehityspäällikkönä vastaat maanhankinnasta sekä hankekehityksestä Arkta Rakennuksen strategisten tavoitteiden mukaisesti. Rakennat ja kehität yhteistyösuhteita niin kuntien, tontin omistajien, suunnittelijoiden kuin sijoittajienkin kanssa. Ohjaat tiiviisti hankekehitysvaiheen suunnittelua ja varmistat hankkeiden edistymisen sekä taloudellisten tavoitteiden saavuttamisen. Laadit sopimukset yhdessä juristien kanssa ja vastaat sopimusneuvotteluista. Hyödynnät tehokkaasti kollegoidesi asiantuntijuuden ja nautit tiimityöstä mutta teet myös rohkeita päätöksiä päästäksesi hyviin tuloksiin.

Sinulla on taustallasi kaupallinen tai tekninen koulutus. Olet toiminut hankekehityksen parissa ja tiedät mitä asemakaavamuutos tai kiinteistöjuridiikka pitää sisällään. Seuraat aktiivisesti markkinoita ja kykenet hahmottamaan kokonaisuuden. Omaat hyvät neuvottelutaidot sekä proaktiivisen tavan toimia. Viet hankkeitasi eteenpäin määrätietoisesti sekä pitkäjänteisesti.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä rakentamaan yhdessä ammattilaisten kanssa tulevaisuuden asumista. Pääset yrityksemme avainpaikalle suunnittelemaan rakentamisemme suuntaa ja tekemään yhteistyötä ammattilaisten kanssa. Hae paikkaa mahdollisimman pian, viimeistään 01.09.2019 www.adecco.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccolla 22.-26.7. Tiinaleena Anttila puh. 050 386 9841.

Hae työpaikkaa