Tule meille töihin

Arkta-konserni rakentaa uusia koteja ja asuinalueita Tampereen ja Helsingin seudulla. Ostamme tontteja, suunnittelemme niille ihania koteja, jotka oma asuntomyynti myy kuluttajille. Konsernin liikevaihto on noin 100 miljoonaa euroa. Uuden tyylikkään kodin meiltä on saanut jo 14.000 perhettä. Olemme voimakkaassa kasvussa varsinkin Helsingin seudulle.


Haemme kesäksi tehokasta ja teräväsilmäistä

MARKKINOINTIASSISTENTTIA UUDISASUNTOJEN MAAILMAAN

Tule tekemään kanssani erilaisia markkinointitehtäviä uudisasuntojen pariin Arktaan. Tehtävä on innostava asumisen ja sisustamisen maailmassa. Luot houkuttelevaa markkinointiviestintää eri medioita ja menetelmiä käyttäen. Tuuraat kesälomani täällä Ylöjärven toimipisteessä.

Olet tuottamassa aineistoa, jonka välityksellä asiakkaat kiinnostuvat ostamaan Arkta-kodin. Päiväsi koostuvat monipuolisista asuntomyyntiämme ja brändimarkkinointia tukevista tehtävistä; nettisivujen päivitystä, digimarkkinoinnin suunnittelua ja toteutusta, esitteiden, työmaakylttien laadintaa, tekstitystä, tiedonhakua, ideointia, rekisteröintiä, kuvapankin hoitoa. Avustat Arkta-konsernin uuden brändin luomiseen liittyvissä tehtävissä.Voit toteuttaa itseäsi kykyjesi mukaan.

Markkinointia opiskelevana ymmärrät kokonaisuuksia, sinulla on hyvä silmä, tartut viivyttelemättä ja oma-aloitteisesti tehtäviin. Olet ”diginatiivi”. Saat vastuuta ja valtaa tilanteen mukaan. Tehtävässä on eduksi aiempi kokemus vastaavista tehtävistä.

Voit aloittaa jo toukokuussa ja töitä on sopimuksen mukaan elokuulle asti.

Lähetä hakemuksesi kera CV:n ja palkkatoiveen osoitteella wiola.kiiveri@arkta.fi


Tule rakentamaan tulevaisuuttasi Arktaan

HAE MEILLE KESÄTÖIHIN 1.4. mennessä

Rekrybanneri_sisältö

Haemme tiimiimme innostuneita tulevaisuuden rakentajia. Tavoitteemme on tarjota sinulle haastavia ja mielekkäitä työtehtäviä sekä vastuuta ja vapautta toteuttaa ammattitaitoasi ja urapolkuasi. Tarjoamme sinulle oppia, mahdollisuuden kehittyä ja kokeneiden innovatiivisten tiimipelaajien tuen viihtyisässä työympäristössä.

Tee hakemuksesi lomakkeella, johon sinun tulee liittää vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV

Tee hakemus

Lähetä hakemuksesi 1.4.2019 mennessä.