Tule meille töihin

Arkta konserni on 30 vuoden aikana kasvanut yhdeksi Tampereen alueen huomattavimmista rakentajista. Arkta tunnetaan tyylikkäistä asunnoista, asiantuntevasta kiinteistökehittämisestä, täsmällisistä urakointipalveluista sekä korjausrakentamisen erikoisosaamisesta. Asiakkaitamme ovat sijoittajat, yhteiskunnalliset rakennuttajat sekä kuluttajat. Liikevaihtomme vuonna 2017 oli 57 milj. euroa. Luovutimme vuonna 2017  yli 400 viihtyisää ja toimivaa Arkta-kotia yksilölliseen asumiseen. Arkta-konserniin kuuluvat myös Uudellamaalla toimiva Rakennusliike Reponen sekä betonielementtitehdas LS Laatuseinä.

Arktassa ei ole tällä hetkellä avoimia työpaikkoja.


Haemme joukkoomme Tampereella alkaviin uudisrakennuskohteisiin energisiä

Rekrybanneri_sisältö

VASTAAVIA TYÖNJOHTAJIA

Vastaat työmaan turvallisesta toteuttamisesta ajallisten, asetettujen laatuvaatimusten ja taloudellisten tavoitteiden mukaisesti. Johtamisellasi varmistat, että yhteistyökumppanimme voivat toteuttaa työmaan työvaiheet suunnitelmallisesti ja kustannustehokkaasti yhdessä tiimisi kanssa. Haluat kehittää työmenetelmiä ja hyödyntää digitaalisia toimintatapojamme. Koulutuksesi on RKM, RI tai muu soveltuva koulutus.

TYÖNJOHTAJIA

Toimit vastaavan työnjohtajan työparina. Toimenkuvan mukaan varmistat sopimuksen mukaisen laadun toteutumisesta ja työvaiheiden kustannus- ja aikatauluvalvonnasta. Aliurakoitsijoiden ohjaaminen ja valvonta sekä työturvallisuusasioista huolehtiminen on tärkeä osa toimintaasi. Hyödynnät työssäsi digitaalisia toimintatapojamme. Odotamme sinulta kokemusta mm. asuntorakentamisesta, halua kehittyä vaativissa tehtävissä ja soveltuvaa koulutusta (RKM, RI).

Tarjoamme jatkuvia työsuhteita ja mielenkiintoisia tehtäviä projekteissa, joissa sinulla on mahdollisuus syventää osaamistasi, haastaa itsesi ja edetä urallasi viihtyisässä työympäristössä, jossa on digitaaliset työvälineet, tekemisen ilo sekä kannustavan tiimin tuki.

Arvostamme vahvaa osaamista, vastuukantoa, yhteistyökykyä, innostunutta otetta ja asiakaslähtöisyyttä.

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävistä antaa tuotantopäällikkö Jarkko Valoma / Rakennustoimisto Arkta Oy, p. 050 595 1125. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoivomuksineen CV:n kera osoitteeseen Jarkko Valoma/Rakennustoimisto Arkta Oy, Työväentalontie 3 A 4  33470 Ylöjärvi tai sähköpostilla jarkko.valoma@arkta.fi

Haku päättynyt


Tule rakentamaan tulevaisuuttasi Arktaan

HAE KESÄTÖIHIN TAI TYÖHARJOITTELUUN

Haemme tiimiimme innostuneita tulevaisuuden rakentajia. Tavoitteemme on tarjota sinulle haastavia ja mielekkäitä työtehtäviä sekä vastuuta ja vapautta toteuttaa ammattitaitoasi ja urapolkuasi. Tarjoamme sinulle oppia, mahdollisuuden kehittyä ja kokeneiden innovatiivisten tiimipelaajien tuen viihtyisässä työympäristössä.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi CV:n kera Jarkko Valomalle sähköpostilla osoitteeseen: jarkko.valoma@arkta.fi

Lähetä hakemuksesi 28.2.2018 mennessä.

Haku päättynyt


HAEMME TIIMIIMME

ASIAKASPALVELUINSINÖÖRIÄ

Asiakaspalveluinsinööri rekry

Toimit asiakkaiden, asuntomyynnin ja työmaiden kanssa muutostöiden suunnittelussa, tarjouslaskennassa ja koordinoinnissa. Avustat asiakkaita materiaalivalinnoissa toteuttaen heidän toiveitaan.

Vahvuuksiasi ovat aktiivinen, itsenäinen ja positiivinen työskentelyote. Erinomaiset yhteistyötaidot, tarkkuus ja ripeys ovat sinulle luontaisia.  Odotamme soveltuvaa rakennusteknistä koulutusta.

Tarjoamme haastavia projekteja uusien kotien sisustusmateriaalien ja muutossuunnittelun parissa sekä innostavan tiimin tuen viihtyisässä työympäristössä.

LISÄTIEDOT: Adeccon myyntipäällikkö Maarit Syrjä puh. 050 444 4456. Jätä hakemus ja CV 17.12. mennessä osoitteessa adecco.fi

Arkta konserni on yksi Tampereen alueen huomattavimmista rakentajista. Arkta tunnetaan tyylikkäistä asunnoista ja asiantuntevasta kiinteistökehittämisestä. Asiakkaitamme ovat kuluttajat, sijoittajat sekä yhteiskunnalliset rakennuttajat. Rakenteilla on yli 400 viihtyisää Arkta-kotia.

Haku päättynyt


Haemme joukkoomme

PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ

PP rekry

Tehtäväsi on johtaa asuinrakennushankkeiden rakennuttamista. Suunnittelunohjaus, hankesuunnittelu ja projektien kokonaiskoordinointi on sinulle tuttua. Toimit tiiviissä yhteistyössä myynnin, hankinnan, tuotannon ja asiakkaidemme kanssa. Sinulla on rakennusalan tekninen koulutus sekä useamman vuoden työkokemus mielellään vastaavista tehtävistä.

Vahvuuksiasi ovat itsenäinen, suunnitelmallinen ja tuloshakuinen työskentelyote, myös erinomaiset yhteistyö- ja neuvottelutaidot ovat sinulle luontaisia.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisia projekteja sekä innovatiivisten tiimipelaajien tuen viihtyisässä työympäristössä.

LISÄTIETOJA: toimitusjohtaja Ismo Penttilä p. 0400 800 758
Lähetä hakemuksesi 23.10. mennessä CV:n kera osoitteeseen ismo.penttila@arkta.fi.

Haku päättynyt

Jos etsit töitä rakentamisen piiristä, ota yhteyttä Jukka Pääkköseen. Rakennuttamiseen liittyvistä tehtävistä voit olla yhteydessä Ismo Penttilään.