Arkisto: Koulut

Vamia ATM-halli

Arkta Kultti toimi urakoitsijana Vaasan Vamian ATM-hallihankkeessa. Toisen asteen auto-, maanrakennus- ja talonrakennusalan opiskelijat saivat uudet 5182 neliön tilat käyttöönsä vuonna 2023.

Seinäjoen yhteiskoulu

Arkta Kultti toimi urakoitsijana Seinäjoen yhteiskoulun saneeraushankkeessa. Oppilaat ja opettajat saivat upeat tilat käyttöönsä elokuussa 2023.

Arkta Rakennuskultti rakentaa Espoon Kungsgårdsskolanin

Ruotsinkielisen koulu- ja päiväkotirakennuksen, Kungsgårdsskolanin rakennustyöt käynnistyivät Espoon Kurttilassa maanrakennustöillä toukokuussa 2020. Arkta Rakennuskultti Oy toimii kouluhankkeen pääurakoitsijana.

Arkta Rakennuskultin urakoima Ammattiopisto LIVE palkittiin Espoon kaupungin vuotuisella HURRAA palkinnolla

Hienoa arkkitehtuuria ja vaikuttavat sisätilat  Invalidisäätiön rakennuttamalle Ammattiopisto LIVE:lle myönnettiin Espoon rakennuslautakunnan ja rakennusvalvontakeskuksen vuotuinen Hurraa-palkinto. 1 200 opiskelijalle tarkoitettu oppilaitos valmistui vuoden 2020 tammikuussa Leppävaaraan.   Espoon rakennuslautakunta perustelee voittajan valintaa alueen arvoa kohottavalla arkkitehtuurilla ja vaikuttavilla sisätiloilla, jotka muodostavat kannustavan ja esteettömän oppimisympäristön erityisoppilaille. Kaunis rakennus on istutettu esimerkillisesti maastoon ja ympäristöön. Oppilaitoksen julkisivuja verhoavat keraamiset lämpimänsävyiset putkiprofiilit, ja sisäpiha-alueen puolella puuverhoillut julkisivupinnat kaareutuvat saumattomasti katokseksi.  Kohteen suunnittelusta vastasi Linja […]