Muuttovalmiissa Karnevaalissa muutama asunto odottaa vielä ostajaansa, sekä yksi katutason liiketila! Kohteessa myös hyviä vaihtoehtoja ensiasunnonostajille! Haaveiletko asumisesta modernissa puukerrostalossa, missä asunnoissa rauhallinen tunnelma ilman häiritseviä äänien kaikuja. Helsingin Kuninkaantammeen rakennettu Asunto Oy Helsingin Karnevaali on energiatehokkuudeltaan passiivitasoinen moderni puukerrostalo. Kaukolämmön lisäksi energiaratkaisuna hyödynnetään myös aurinkopaneeleja. Karnevaali sijoittuu Helene Schjerfbeckin puiston naapuriin. Lisäksi uusi koulu ja päiväkoti ovat ihan naapurissa. Karnevaalissa on kaikkiaan 33 asuntoa, joista on jäljellä nerokkaita kaksioita, sekä selkeäpohjaisia kolmioita. Taloyhtiössä on lisäksi viehättävä talosauna, jonka vieressä on vilvoittelualue, sekä Karnevaalin asukkaiden käytössä oma kasvihuone. Naapuriyhtiön kanssa yhteinen korttelipesula ja kuivaushuone helpottavat arjen pyörteissä. Kohteesta myytävät autopaikat sijoittuvat pihakannen alle, josta on pääsy hissillä talojen porraskäytäviin. Osa autohallipaikoista on varustettu sähköauton hitailla latauspisteillä. Karnevaalin viehättävät kodit on rakennettu Helsingin kaupungin vuokratontille. Voiko asuinympäristöltä enempää toivoa. Osta uusi kotisi nyt, muuttamaan pääset heti! Ota yhteyttä ja sovi henkilökohtainen esittely: taru.vainio-kaski@arkta.fi

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Taru Vainio-Kaski

myyntipäällikkö, LKV, RAKI, KiAT

0400 157 762
Lähetä sähköpostia

Asunto Oy Helsingin Karnevaali

Muuttovalmiissa Karnevaalissa muutama asunto odottaa vielä ostajaansa, sekä yksi katutason liiketila! Kohteessa myös hyviä vaihtoehtoja ensiasunnonostajille!

Haaveiletko asumisesta modernissa puukerrostalossa, missä asunnoissa rauhallinen tunnelma ilman häiritseviä äänien kaikuja.

Helsingin Kuninkaantammeen rakennettu Asunto Oy Helsingin Karnevaali on energiatehokkuudeltaan passiivitasoinen moderni puukerrostalo. Kaukolämmön lisäksi energiaratkaisuna hyödynnetään myös aurinkopaneeleja. Karnevaali sijoittuu Helene Schjerfbeckin puiston naapuriin. Lisäksi uusi koulu ja päiväkoti ovat ihan naapurissa.

Karnevaalissa on kaikkiaan 33 asuntoa, joista on jäljellä nerokkaita kaksioita, sekä selkeäpohjaisia kolmioita. Taloyhtiössä on lisäksi viehättävä talosauna, jonka vieressä on vilvoittelualue, sekä Karnevaalin asukkaiden käytössä oma kasvihuone. Naapuriyhtiön kanssa yhteinen korttelipesula ja kuivaushuone helpottavat arjen pyörteissä.

Kohteesta myytävät autopaikat sijoittuvat pihakannen alle, josta on pääsy hissillä talojen porraskäytäviin. Osa autohallipaikoista on varustettu sähköauton hitailla latauspisteillä.

Karnevaalin viehättävät kodit on rakennettu Helsingin kaupungin vuokratontille.

Voiko asuinympäristöltä enempää toivoa.
Osta uusi kotisi nyt, muuttamaan pääset heti!

Ota yhteyttä ja sovi henkilökohtainen esittely:
taru.vainio-kaski@arkta.fi

Huoneistotunnus

AH50

Tilat

Autohallipaikka

Pinta-ala

14.2 m²

Velaton hinta

14 000 €

Myyntihinta

14 000 €

Hoitovastike

53,96 €

Sauna

Yleinen

Kohteen muut myymättömät autopaikat

HuoneistoTyyppiKokoMyyntihintaVelaton hintaVarattu/Vapaa
ALiiketila63.559 688 €198 900 €Vapaa
A62h+kt40.064 488 €214 900 €Vapaa
A123h+kt+alkovi72.5103 650 €345 500 €Vapaa
AH50Autohallipaikka14.214 000 €14 000 €Varattu
B243h+kt+s73.0106 488 €354 900 €Varattu