Oma asunto on kannattava sijoitus

Vaikka omistusasunto on yksi elämän suurimmista hankinnoista, luo turvaa ajatus siitä, että asunto on varallisuuttasi kerryttävä sijoitus. Summalla, jonka maksaisit kuukausittain vuokraa vieraalle, voit lyhentää omaa asuntolainaasi. Oma asunto on merkittävä sijoitus tulevaisuuteen ja antaa sinulle taloudellista turvaa pitkällä aikavälillä. Ostaessasi asunnon nyt, saat myös mahdollisuuden hyötyä tulevaisuuden arvonnoususta.

Oma asunto tuo vapautta ja turvaa

Omistusasunto tarjoaa turvallisuutta ja vakautta. Omistusasujana sinun ei tarvitse huolehtia yllättävästä vuokrankorotuksesta tai vuokrasopimuksen purusta. Lisäksi kodin ollessa sinun, voit tehdä siitä juuri sellaisen kuin haluat. Omassa kodissa on vapauttava tunne omistajuudesta.

Oma asunto on juuri sinun näköisesi

Ostamalla oman asunnon, sinulla on mahdollisuus elää juuri sellaisessa kodissa, kuin mistä unelmoit. Omassa kodissa yhdistyvät sinun valitsemasi ja mieleiset asiat, kuten ideaali sijainti, sopiva pohjaratkaisu, ihanteelliset pintamateriaalivalinnat ja omia tarpeita palvelevat asunnon muutostyöt.

Ensiasunnon ostajalla on monia etuoikeuksia

Ensiasunnon ostajalla on taloudellisesti merkittäviä etuja, kuten varainsiirtoverovapaus vuoden 2023 loppuun asti.

Haaveiletko ensimmäisen oman kodin ostamisesta?

Tutustu ensiasunnon ostajan etuihin ja uudisasunnon oston vaiheisiin.

Uudisasunto on järjen ja tunteen valinta

Uusiasunto ensiasunnoksi on hyvä valinta, koska sen ostaminen on läpinäkyvää ja turvallista. Ostajalle tuo mielenrauhaa se, että asunto on upouusi eikä näköpiirissä ole tulevia remontteja, joihin varautua.

Uudisasunnossa asumisen kuluja on helppo ennustaa, ja asuminen on sujuvaa. Hoitovastikkeet ja sähkölaskut uudiskohteissa ovat usein maltilliset. Suunnittelemme kaikki tulevaisuuden kohteet A-energialuokkaan ja monissa kohteissamme taloyhtiö hyötyy kerrostalon katolle asennetuista aurinkopaneeleista, tarkoittaen asujalle keveämpiä sähkölaskuja.

Uudisasuntojen suunnitteluratkaisut ovat nykystandardien ja -tarpeiden mukaisia. Esteettömyysvaatimusten mukainen tilankäyttö esimerkiksi keittiössä, kylpyhuoneessa ja eteisessä tuo jokaiselle asujalle käytännöllisyyttä ja mukavuutta arkeen. Nykyaikaisen talotekniikan myötä mm. asuntojen lämpötila pysyy sopivana ja sisäilma puhtaana sekä raikkaana. Meluasiat, kuten runkoäänet sekä ulkoa kantautuva liikennemelu huomioidaan tarvittavilla ratkaisuilla jo suunnitteluvaiheessa.

Jotta koti tuntuisi omalta, tulee sen olla asujansa näköinen. Mahdollisuus vaikuttaa asunnon materiaaleihin ja toteuttaa lisä- ja muutostöitä tekee uudiskohteen ostosta kutkuttavan. Kukapa ei haluaisi asua kodissa, jossa on uudet ja uudenaikaiset materiaalit, saati aivan itse valitut. Sisustuskoordinaattorimme ovat valinneet kattavan materiaalivalikoiman, josta asunnon ostaja saa valikoida mieleisensä materiaalit kotiinsa. Mahdollisia muutostöitä ovat esimerkiksi väliseinän rakentamatta jättäminen tai ylimääräiset kiintokalusteet säilytystilan lisäämiseksi.

Katso myynnissä olevat Arkta-kodit täältä.