Järkihintaista asumista uudessa asunnossa

Nokia on Pirkanmaan toiseksi suurin 35.000 asukkaan kaupunki joka houkuttelee asukkaita vehreillä maisemilla ja erinomaisilla palveluillaan. Nokia on ollut yksi Tampereen muuttovoittoisimmista kaupungeista, eikä ihme. Nokialla on pitkä teollisuushistoria ja se tunnetaankin vahvana teollisuuden kaupunkina, jonka maaperässä ovat niin Nokia-konsernin kuin monien muidenkin maailmalla tunnettujen brändien kuten Nanso, Nokian panimo, Molok-syväkeräysjärjestelmä sekä Nokian paperitehdas juuret. Teollisuushistoria on osa kaupungin identiteettiä ja Nokia tunnetaan kylpylästään ja monipuolisesta kulttuuritarjonnasta.

Suunnittelemme uutta kerrostalovaltaista asuinaluetta Rounionkadun ja Tanhuankadun kulmaukseen

Uudisalueen historiaa leimaa erityisesti kadun toisella puolen sijaitseva Nansotalo, ja vuosikymmenet alueetta hallitsi Nanson tehdas ja tehtaan patruunat. Nansotalon miljöö uudistuu tulevina vuosina ja alueelle nousee viihtyisä naapurusto. Muutaman sadan metrin päässä sijaitsee Nokian rautatieasema, josta hyppäät lähijunaan ja hurautat Tampereen keskustaan vartissa. Alhoniityn viehättävään pientaloalueeseen rajautuva alue on rauhallinen ja kävelymatkan päässä sijaitsee Nokian keskustan palvelut.

Haluaisitko asua uudessa asunnossa, mutta silti pitää asumiskustannukset kohtuullisena?

Arjen sujuvuutta

Alueelle rakentuu koteja monenlaiseen tarpeeseen, asuntojakauma tulee olemaan yksilöistä aina kolmioihin saakka – joten löydät varmasti omaan elämäntilanteeseesi sopivan kodin olitpa muuttamassa yksin tai kaksin.

Läheinen metsä ja sen läpi virtaava puro tarjoaa upeat puitteet happihyppelyille, saatatpa nähdä jopa taimenia purossa! Kesäisin voit pulahtaa viilentymään järveen jostain Nokian 7:ltä uimarannalta – sillä Nokia on rakentunut veden äärelle ja Nokialla onkin rantaviivaa 260 kilometriä!

Pysäköinnille on alueella varattu tilaa, joten omalle autolle tai vaikka moottoripyörälle löytyy pihasta paikka.

Pirkkalaistori ja keskustan palvelut kävelymatkan päässä

Pirkkalaistorille ja keskustan ravintoloihin on noin 1 km matka, jonne kulku sujuu jouheavasti radanalitse uudistettavan alikulun kautta. Lähikauppana palvelee 700m päässä sijaitseva S-Market Myllyhaka, joka on avoinna vuorokauden ympäri. Reilun kilometrin päästä löytyy myös K-Supermarket Löytis jonne matka taittuu autolla parissa minuutissa ja pyöräillenkin alle 5 minuutissa. Kuljitpa sitten kävellen, pyörällä tai omalla autolla kaikki Nokian palvelut ovat reilun kilometrin päässä – kirjasto- ja kulttuuritalo Virta, historiallinen Kerhola, keskustan ravintolat kuten Pancho Villa, Pepper ja kebab-pizzeriat.

Tampereelle junalla varttitunnissa, bussilla puolessa

Asemanseudun liikkenneyhteydet ovat vertaansa vailla, Tampereelle matkaat junalla alle 15 minuutissa! Lähijunalla tai bussilla Nokialta Tampereelle – ja takaisin. Mikset #rakasturaiteisiin? Sujuva joukkoliikenne tarjoaa etenkin työmatkalaisille ja opiskelijoille joustavat yhteydet ja ympäristöystävällisen kulkutavan.

Uudistuva asemakeskus on kävelymatkan päässä, joten mikset viettäisi työmatkaasi somen syövereissä, kauppalistaa rustaten, lempikirjaasi kuunnellen, käsitöitä tehden – junailemalla itsellesi omaa aikaa voit rentoutua ja hengähtää arjen keskellä!

Kartassa merkityt paikat

1. Alhonniityn päiväkoti
2 Alhonniityn koulu
3 Kankaantaan koulu
4. Nokianvirran koulu
5 Nokian lukio
6. Kyyninkadun päiväkoti
7. Puropuiston päiväkoti
8. Avoin päiväkoti Tuutikki
9. Tyttölän päiväkoti
10. Kotipizza
11. Hesburger Nokia
12. Kahvila Vohveli Hempanbaari
13. Kavolia Kebab Pizzeria
14. Konnunkeittiö
15 Ravintola Maununkadun Helmi
16. Pepper Bar & Restaurant – Nokia – Ravintola
17. Pancho Villa
18. Steak Time Lounaspihvi Oy
19. Prisma Nokia
20. K-market Maununkatu
21. K-market Löytis
22. Nokian Uimahalli
23. Nokian palloiluhalli
24. Yleisurheilukenttä Tapio Rautavaara
25. Nokian jäähalli
26 Voimatila

Liity jo nyt ennakkorekisteriin – saat tiedon asuntojen ennakkomarkkinoinnin aloituksesta ensimmäisten joukossa!

  • Lähettämällä lomakkeen, sallin tietojeni käyttämisen Rekisteriselosteen mukaisesti. Tutustu Arktan rekisteriselosteeseen.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Tutustu alueen taloyhtiöihin

Kohde

 

As Oy Nokian Puroniityn Kimallus

Nokian juna-aseman viereen, luonnon äärelle nousevan As. Oy Nokian Puroniityn Kimalluksen rakentaminen on käynnissä! A-energialuokan Kimalluksen suunnittelussa on tavoiteltu järkevän…