Laadukas betonielementti kestää

Arkta Laatuseinä Oy kehittää ja valmistaa betonirakenteita rakennusteollisuuden tarpeisiin. Tuotteidemme korkean laadun takaavat ammattitaitoinen henkilökunta ja Kiwa Inspectan myöntämät CE- ja FI sertifikaatit. Elementtitehtaallamme on käytössään ISO 9001 laatujärjestelmä. Osoituksena osaamisestamme ovat pitkäaikaiset asiakassuhteet Etelä-Suomessa suurimpien rakennusyhtiöiden kanssa.

Laadukas betoni kestää aikaa ja pohjoisen oloja. Kehitämme ratkaisuja, jotka edistävät sekä ihmisten että ympäristön hyvinvointia. Me olemme olleet toteuttamassa useita matalaenergiakohteita, ja meillä onkin laaja kokemus eri tekniikoista sekä eristevaihtoehdoista energiatehokkaiden ja kestävien seinäelementtien valmistuksessa.

Tuotteidemme kuljetus työmaalle sisältyy aina elementtien hintaan. Kohteemme sijaitsevat pääsääntöisesti pääkaupunkiseudulla ja osoituksena osaamisestamme ovat pitkäaikaiset asiakassuhteet Etelä-Suomen suurimpien rakennusyhtiöiden kanssa.

 

Yrityksen palvelut

Kattava valikoima betonituotteita

Seinäelementit

Valikoimaamme kuuluvat energiatehokkaat ja kestävät seinäelementit eri tekniikoilla ja eristevaihtoehdoilla. Valikoimamme sisältää ulkoseinä- (sandwich- ja sisäkuoret) sekä väliseinäelementit, asiakkaan suunnitelmien mukaan. Olemme olleet toteuttamassa useita matalaenergiakohteita.

 

Parvekkeet

Arkta Laatuseinän nopeasti asennettavat parveke-elementit kestävät pohjoisen ilmastoa vuosikymmenestä toiseen. Ne ovat sopiva yhdistelmä keveyttä ja kantavuutta. Valmistamme päistä tuettuja ja ulokeparvekkeita.

Perustukset

Valikoimissamme on myös erilaisia betoniperustuksia maan- ja talonrakentamisen tarpeisiin. Betonista valmistetut sokkelit ja anturat kestävät aikaa.

 

Pilarit ja palkit

Lisäksi valikoimaamme kuuluvat eri muotoiset teräsbetoniset pilarit ja palkit erilaisiin käyttötarkoituksiin.

Betoniportaat

Valmistamme myös erilaisia helposti asennettavia porraselementtejä. Käytössämme on vakiomalleja, mutta teetätämme tuotteita myös mittojen mukaan.

 

Tukimuurit

Arkta Laatuseinä tarjoaa kattavan valikoiman eri kokoisia tukimuurielementtejä erilaisilla pintaratkaisuilla. Valmis tukimuurielementti nopeuttaa piha-alueiden ajoluiskien rakentamista.

Historia

Arkta Laatuseinä Oy on valmistanut ja kehittänyt laadukkaita betonielementtejä Heinolassa rakennusteollisuuden tarpeisiin jo vuodesta 1984. Olemme olleet vuosikymmenten varrella toteuttamassa monenlaisia maan- ja talonrakentamisen elementtiratkaisuja ja tunnemme nykyrakentamisen vaatimukset.

Sertifikaatit