Arkisto: Päiväkodit

Metsolan päiväkoti

Arkta Rakennuskultti rakensi reilun sadan lapsen Metsolan päiväkodin Espooseen. Luonnonläheinen päiväkoti valmistui loppuvuodesta 2022.

Martta Wendelin puupäiväkoti

Arkta Rakennuskultti toteutti Joutsenmerkin Martta Wendelin puupäiväkodin Tuusulan Hyrylään. Rakennusurakassa noudatettiin Joutsenmerkin ympäristökriteerejä, joilla varmistetaan, että rakennus on ympäristöystävällinen koko sen elinkaaren ajan – alkaen materiaalien hankinnasta ja päättyen niiden kierrätykseen.

Kungsgårdsskolan

Arkta Rakennuskultin pääurakoima Espoon Kurttilassa sijaitseva ruotsinkielinen koulu- ja päiväkoti Kungsgårdsskolan valmistui kesällä 2022.

Matinraitin päiväkoti

Arkta Rakennuskultin pääurakoima Espoossa sijaitseva Matinraitin päiväkoti avasi ovensa tammikuussa 2021. Se tarjoaa sekä varhaiskasvatusta että esiopetusta.

Arkta Rakennuskultin Camelot voitti Helsingin Kuninkaantammen monitoimirakennuksen suunnittelukisan

Saman katon alle rakentuu koulu, päiväkoti ja kulttuuritiloja. Kilpailu oli suunnattu tahoille, jotka sekä suunnittelevat että urakoivat rakennuksen. Kilpailussa arvioitiin ehdotusten arkkitehtuuria, elinkaarikustannuksia, ympäristöön soveltuvuutta, toimivuutta ja taloudellisuutta. Voittajatyö ratkaisi tehtävän kiitettävästi, ja tuottaa uuteen Kuninkaantammen kaupunginosaan hienon ja hyvin paikkaan sulautuvan oppimiskeskuksen.  Tässä SR-hankkeessa pääsemme näyttämään osaamisemme myös suunnittelun saralla, sen lisäksi tämä hanke […]