As Oy Lempäälän Piipon Balladi

Uusi koti Lempäälän keskustassa

Jaa kaverille
Muuttovalmis, Kerrostalo

As Oy Lempäälän Piipon Balladi

Aavankatu 6, 37500 Lempäälä

Kaksioita ja kolmioita muuttovalmiissa Piipon Balladissa aivan Lempäälän ydinkeskussa uudessa Nova-korttelissa, jossa myös uusi monitoimitalo. Sijainti on paras mahdollinen keskustan palveluiden läheisyydessä. Juna-asema vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä! Junamatka Tampereelle kestää vain 11 minuuttia ja hinta alk. 3EUR! Junia kulkee Tampereen suuntaan n. kerran tunnissa ja Helsingin suuntaan kerran puolessa tunnissa. Junavuorojen määrä on myös lisääntymässä. Lempäälä-talo palveluineen valmistuu vuonna 2020 viereiselle tontille; mm. ravintola, pääkirjasto ja monitoimitilat.

Piipon Balladin varustelussa on huomioitu tämän päivän vaatimukset; kokonaan laatoitetut modernit ja tyylikkäät pesutilat, joissa lattialämmitys. Keittiössä astianpesukone, kalusteuuni ja induktioliesi sekä kalusteeseen upotettu mikroaaltouuni, koneellinen ilmanvaihto lämmöntalteenotolla (LTO), sähköverkkoon liitetyt palovaroittimet. Asuntokohtainen etäluettava kylmän- ja lämpimän vedenmittaus. Asuntokohtainen lämmin irtaimistovarasto ja yhtiön ulkoiluvälinevarasto sekä pyykinkuivaushuone. Autopaikan Balladin asukas voi vuokrata viereisestä Lempon Parkista.

Tontin määräosa on lunastettavissa tai edullisesti vuokrattavissa. Energialuokka B2018.

Soita ja sovi oma esittelyaikasi tai videoesittely!
Reine Piippo p. 050 384 9869

Lämmitysjärjestelmä
Kaukolämpö
Tontti
Vuokra
Rakennusaine
Betoni
Antennijärjestelmä
Kaapeli-tv
Yhteiset tilat
Jokaisella asunnolla on oma lämmin irtaimistovarasto. Yhteinen ulkoiluvälinevarasto ja pyykinkuivatushuone
Autopaikka
Autopaikat on vuokrattavissa. Pysäköinti on järjestetty kaavan mukaisesti naapurikiinteistön pysäköintilaitokseen, lisäksi pihalla neljä lämmityspistorasilla varustettua autopaikkaa.
Asuntojen lukumäärä
32
Rakennusvuosi
2019

Kohde kartalla