Arkta Laatuseinä Oy on betonielementtitehdas Heinolassa. Päätuotteitamme ovat asuntotuotannon matalan energian ulkoseinäelementit ja väliseinäelementit (parvekkeet, perustukset, teräsbetoniset pilarit, palkit, porraselementit, tukimuurielementit). Tuotteidemme korkean laadun takaavat ammattitaitoinen henkilökunta ja Inspectan SFS-sertifiointi. Paras osoitus osaamisestamme ovat pitkäaikaiset asiakassuhteet Etelä-Suomen suurimpien rakennusyhtiöiden kanssa jo vuodesta 1984.

Työtehtäviisi kuuluu elementtituotannon monipuoliset työtehtävät, kuten muottityö, raudoitus, betonointi sekä jälkityöt. Sinulta löytyy työkokemusta rakennus- tai betonipuolen tehtävien parista, ja sinulla on kenties koulutusta alalle. Vaikka sinulta löytyykin jo kokemusta elementtipuolen tehtävistä, niin saat hyvän perehdytyksen työhön. Kerrothan osaamisestasi kuitenkin tarkemmin hakemuksessasi.

Teet työsi tarkasti ja huolellisesti, lisäksi olet innostunut oppimaan uusia asioita. Hakemallamme henkilöllä on hyvä fyysinen kunto, motivaatiota työtä kohtaan ja asenne oppia uutta sekä kehittää itseään. Rakennusalan koulutus katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätöntä. Asenne ratkaisee tässä työssä, joten se sinulla on rautainen! Sinulta löytyy myös voimassa oleva työturvallisuuskortti.

Työt alkavat sopimuksen mukaan heti kuin mahdollista ja työtä tehdään päivätyönä.

 

Näin haet meille:

Lähetä hakemuksesi ja CV:si ilmoituksessa olevan lomakkeen kautta.

Lisätietoja tehtävästä antaa Veli-Matti Mäkelä, 040 823 4145, vellu.makela@lslaatuseina.fi.

 

ARKTA-konsernin muodostavat asuntorakentajat Arkta Rakennus Oy, Arkta Reponen Oy ja Arkta Turku Oy,  julkitilarakentajat Arkta Rakennuskultti Oy ja Arkta Kultti Oy sekä betonielementtitehdas Arkta Laatuseinä Oy. Konsernissa työskentelee noin 230 henkilöä, minkä lisäksi työllistämme yli 500 pitkäaikaista yhteistyökumppania. Liikevaihtomme vuonna 2021 oli 137,4 miljoonaa euroa. Osaamisemme kivijalkoina ovat kokemus, vakaus sekä monipuolinen ja vahva verkosto. Yhdessä voimme rakentaa laadukkaita ja ajattomia koteja, toimitiloja, kouluja ja muita julkisia kohtaamispaikkoja sekä tuottaa betonielementtejä. Vastuullisuus on meille hyvän rakentamisen merkki.

Hae paikkaa!

  • Max. tiedoston koko: 128 MB.
  • Max. tiedoston koko: 128 MB.
  • Sallitut tiedostomuodot ovat: jpg, jpeg, png, gipf, pdf, txt, xlt, xlsx, ppt, pptx, doc, docx, ode, top

  • Lähettämällä lomakkeen, sallin tietojeni käyttämisen Rekisteriselosteen mukaisesti. Tutustu Arktan rekisteriselosteeseen.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.