Suunnitteilla uutta Hatanpään Arboretumille

Rakennamme uutta idylliselle Tampereen Hatanpään alueelle Pyhäjärven tuntumaan. Hatanpään asukkaat saavat nauttia sekä kävelymatkan päässä sijaitsevista keskustan palveluista että kotiovelta aukeavista upeista maisemista. Asuinalueella on aistittavissa menneiden vuosisatojen tunnelmaa ja se onkin tunnettu vaiherikkaasta historiasta, kartano- ja huvilarakennuksista sekä puutarhasta ruusutarhoineen.

Viehättävä Asunto Oy Tampereen Hatanpään Fredrika on energiatehokas puutaloyhtiö, joka rakentuu Hatanpään Arboretumin viereen Boijenkadulle. Taloyhtiö koostuu 5-kerroksisesta puukerrostalosta, sekä yhdestä puurivitalosta. Fredrika on suunniteltu omistusasumista ajatellen ja sen huoneistojakauma tarjoaa koteja yksiöistä aina suurempiin viisikoihin asti, painottuen isompiin asuntoihin.

Keskustan kupeessa, rannan tuntumassa

Hatanpää on yksi Tampereen suosituimmista asuinalueista – siellä yhdistyy vaivaton keskusta-asuminen ja upeat ulkoilumahdollisuudet. Kotiovella vastassa on Hatanpään Arboreteumin upea miljöö ruusutarhoineen ja kesäkahviloineen. Sijainti on erinomainen erityisesti kaupunkiasumista arvostaville ja vehreyttä rakastaville. Arkta Rakennuksen toteuttaman korttelin valttina on sen ensiluokkainen sijainti puistoalueen reunalla yhdistettynä tunnettuun Arkta-laatuun.

Tarjolla energiatehokasta asumista täyspuutalossa

Hatanpään Fredrikaan on suunniteltu asuntoja moneen tarpeeseen ja elämäntilanteeseen. Modernien asuntojen varustelu tulee olemaan nykyaikaista, aikaa kestävää ja laadukasta. Me Arktassa olemme edelläkävijöitä puurakentamisessa ja haluamme osaltamme edistää puurakentamista Suomessa. Puutaloasuminen pähkinänkuoressa: ekologinen valinta – ympäristölle ja kodinomistajalle, tunnelmallinen ja viihtyisä ympäristö sekä moderni ja turvallinen asua.

Löytyisikö sinun tuleva kotisi Fredrikasta? Liity ennakkorekisteriin ja kuulet Fredrikan kodeista ensimmäisenä.

  • Lähettämällä lomakkeen, sallin tietojeni käyttämisen Rekisteriselosteen mukaisesti. Tutustu Arktan rekisteriselosteeseen.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.