Tervetuloa Kalevan parhaimmalle paikalle!

Kaleva tarjoaa upeat puitteet asumiselle, eikä se suotta keiku Tampereen halutuimpien kaupunginosien listoilla vuodesta toiseen. Kaleva on modernin kaupunkiasujan unelma. Ja pian sinulla on mahdollisuus asua Kalevan parhaimmalla paikalla metsän reunalla.

Alue on suunniteltu kaupunkiasumista arvostavalle ja vehreyttä rakastaville. Arkta Rakennuksen toteuttaman korttelin valttina on sen ensiluokkainen sijainti metsän kupeessa.

Metsäinen harju tarjoaa oivalliset puitteet ulkoiluun. Monipuoliset harrastusmahdollisuudet lisäävät hyvinvointia: Kaupin lenkkipolut ja hiihtoladut, Kalevan uimahalli ja maauimala ovat kaikki kävelymatkan päässä. Alueella sijaitsee useita päiväkoteja ja kouluja alakouluista lukioihin. Alle kilometrin matka Kalevan kauppakeskuskeskittymään taittuu vaivattomasti kävellen tai pyörällä. Kalevasta löydät niin ruokakaupat, ravintolat kuin erikoisliikkeetkin. Ratikalla matka keskustaan palveluiden ääreen taittuu vain muutamassa minuutissa.

Kalevassa arjen tärkeimmät palvelut löytyvät kävely- tai pyöräilymatkan päästä.

Upea uudiskortteli vehreän metsän kupeeseen

Arktan toteuttama Kalevan parhaalle paikalle vehreän metsän kupeeseen nouseva korttelialue rakentuu vaiheittain nykyään jo puretun Vepsäläisen kiinteistön paikkeille.

Arkta rakentaa kortteliin kuusi upeaa 8-13 kerroksista kerrostaloa sekä muutaman 2-kerroksisen rakennuksen tulevien vuosien aikana. Pysäköinti tullaan toteuttamaan maanalaiseen parkkihalliin. Kortteleiden keskelle jää viihtyisä ja vehreä sisäpiha – kuin vihreä keidas modernin kaupunkimiljöön keskellä. Kortteliin tulee ennätyksellinen määrä polkupyörien säilytyspaikkoja liki 1 000, sillä Kalevassa suosittu kulkuväline on polkupyörä.

Liity jo nyt ennakkorekisteriin – saat tiedon asuntojen ennakkomarkkinoinnin aloituksesta ensimmäisten joukossa!

  • Lähettämällä lomakkeen, sallin tietojeni käyttämisen Rekisteriselosteen mukaisesti. Tutustu Arktan rekisteriselosteeseen.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.