Tervetuloa Kalevan parhaimmalle paikalle!

Kaleva tarjoaa upeat puitteet asumiselle, eikä se suotta keiku Tampereen halutuimpien kaupunginosien listoilla vuodesta toiseen. Kaleva on modernin kaupunkiasujan unelma. Ja pian sinulla on mahdollisuus asua Kalevan parhaimmalla paikalla metsän reunalla!

Alue on suunniteltu kaupunkiasumista arvostavalle ja vehreyttä rakastaville. Arkta Rakennuksen toteuttaman korttelin valttina on sen ensiluokkainen sijainti metsän kupeessa yhdistettynä tunnettuun Arktan laatuun.

Metsäinen harju tarjoaa upeat puitteet ulkoiluun. Liikuntaharrastaja arvostaa Tampereen suurimman uimahallin ja lenkkipolkujen läheisyyttä ja lapsiperhe nopeasti taittuvaa koulu- ja päiväkotimatkaa. Kauppakassitkin jaksaa kantaa kotiin kävellen tai pyörän korissa – niin lyhyt matka on Kalevan kauppakeskuksiin ja muihin alueen palveluihin. Ja jos mielit keskustaan, niin ratikalla hujauttaa keskustaan muutamassa minuutissa.

Kalevassa arjen tärkeimmät palvelut löytyvät kävely- tai pyöräilymatkan päästä.

Upea uudiskortteli vehreän metsän kupeeseen

Arktan toteuttama Kalevan parhaalle paikalle vehreän metsän kupeeseen nouseva korttelialue rakentuu vaiheittain nykyään jo puretun Vepsäläisen kiinteistön paikkeille. Alueen koteja suunnitellaan parhaillaan ja rakentaminen voisi alkaa arviolta vuoden 2023 aikana.

Arkta rakentaa kortteliin kuusi upeaa 8-13 kerroksista kerrostaloa sekä muutaman 2-kerroksisen rakennuksen tulevien vuosien aikana. Alueen on arvioitu valmistuvan vuoteen 2028 mennessä. Pysäköinti tullaan toteuttamaan maanalaiseen parkkihalliin. Kortteleiden keskelle jää viihtyisä ja vehreä sisäpiha – kuin vihreä keidas modernin kaupunkimiljöön keskellä. Kortteliin tulee ennätyksellinen määrä polkupyörien säilytyspaikkoja liki 1 000, sillä Kalevassa suosittu kulkuväline on polkupyörä.

Liity jo nyt ennakkorekisteriin – saat tiedon asuntojen ennakkomarkkinoinnin aloituksesta ensimmäisten joukossa!

  • Lähettämällä lomakkeen, sallin tietojeni käyttämisen Rekisteriselosteen mukaisesti. Tutustu Arktan rekisteriselosteeseen.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.