Suunnitteilla uusia koteja Ylöjärven Soppeenmäkeen

Unelmoitko uudesta kodista, jossa yhdistyvät ydinkeskustan tarjoamat palvelut, upeat maisemat sekä ulkoilumahdollisuudet luonnon äärellä? Korkeiden mäntyjen suojaama harjumetsä on aivan Harjunhelmen vieressä. Ihastuttava sijainti tarjoaa loistavat puitteet niin rauhaisalle asumiselle, liikunnalliselle elämäntavalle kuin aktiiviselle harrastamiselle: poimi sienet ja mustikat sekä harrasta vaikka maastopyöräilyä tai polkujuoksua. Harjulla kulkevat laajat ulkoilureitit, joiden varrella on erilaisia liikuntavälineitä omatoimiseen harjoitteluun. Talvisin harjumaisemissa pääsee nauttimaan valaistuista hiihtoladuista. Olitpa menossa ruokakauppaan, kahvilaan, tai piipahtamaan terveyskeskuksessa, Soppeenmäen kattavat palvelut ovat kävelymatkan päässä.

Liity ennakkorekisteriin

Liittymällä As Oy Ylöjärven Harjunhelmen ennakkorekisteriin, saat tietoja kohteen ennakkomarkkinoinnin aloituksesta, rakentamisen tilanteesta ja muista ajankohtaisista aiheista.

Liity ennakkorekisteriin

  • Lähettämällä lomakkeen, sallin tietojeni käyttämisen Rekisteriselosteen mukaisesti. Tutustu Arktan rekisteriselosteeseen.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.