Haluttu ja arvostettu Vanhalinnan pientaloalue

Arvostettu Vanhalinnan asuinalue on helmi Turun kainalossa. Vanhalinna on vajaan 13 minuutin ajomatkan päässä Turun keskustasta ”Unelmien pikkukaupungissa” Liedossa. Arktan rakentama tasokas rivitalokohde Asunto Oy Vanhalinnan Helmi  tulee sijaitsemaan tyylikkäiden pientalojen ja Vanhalinnan kulttuurihistoriallisen kartanon rauhallisen ja luonnonläheisen ympäristön muodostamalla alueella. Vanhalinnan Helmessä asut tasokkaassa kodissa lähellä luontoa, mutta silti kaikki tarvittava kaupallisista palveluista kouluihin ja päiväkoteihin sekä Liedon ja Turun keskustan palveluihin on aivan käden ulottuvillasi.

Vajaat 13 minuuttia Turun keskustaan

Nopeat kulkuyhteydet eri suuntiin

Vanhalinnan alue sijaitsee Turun ja Kaarinan rajalla, joten sinulla on lyhyet etäisyydet palveluiden äärelle. Liedon keskustaan on viiden minuutin ajomatka ja pyöräillen kevyen liikenteen väylää pitkin vain noin 6 km. Alueelta on hyvät julkiset kulkuyhteydet Fölillä Turkuun ja Kaarinaan. Hyvät kulkuyhteydet valtaväylille – E18 Turun Kehätie, 10-tie ja Turku-Helsinki moottoritie  nopeuttavat matkantekoa useampaan suuntaan.

Uusi Arkta-koti Vanhalinnan Helmestä

Asunto oy Vanhalinnan Helmi on tasokas yksitasoinen rivitalo. Suunnittelemme kohteeseen eri kokoisia kolmioita, nelikoita ja viiden huoneen Arkta-koteja. Talot suunnitellaan sopimaan arkkitehtuurisesti kauniiden idyllisten luontonäkymien naapuriin. Avaran olohuoneen isoista ikkunoista on näkymä asunnon levyiselle isolle terassille ja ihastuttaviin luontonäkymiin. Tontilla pyritään säilyttämään mahdollisimman paljon kaunista alkuperäistä luontoa. Kodista löytyy muun muassa lattialämmitys, hyvin varusteltu toimiva saarekekeittiö ja tasokas spa-tyyppinen saunaosasto lasiseinällä. Kodissa on reilusti säilytystiloja. Asunnon edessä oleva autokatos on varustettu hidaslataus- ja lämmityspistokkeilla. Toiselle autolle on mahdollisuus autopaikkaan. Vanhalinnan Helmessä asut kauniilla alueella tyylikkäiden talojen naapurustossa, jota tulee tulevaisuudessa täydentämään Arktan toinen yksitasoinen rivitaloyhtiö. Liity jo nyt Vanhalinnan Helmen asiakkaiden ennakkorekisteriin ja kerro millaiset ovat perheesi asuntotarpeet.

Liity Vanhalinnan Helmen asiakkaiden ennakkorekisteriin niin pääset valitsemaan kotisi ennen julkista markkinointia.
Liity Vanhalinnan Helmen asiakkaiden ennakkorekisteriin niin pääset valitsemaan kotisi ennen julkista markkinointia.

Asunto oy Vanhalinnan Helmi

Tasokasta asumista arvoisessaan ympäristössä

Inspiroidu sisustusmateriaaleista

Kun ostat kotisi ajoissa rakentamisvaiheen alkumetreillä, voit vaikuttaa sen sisustusratkaisuihin. Laajasta valikoimastamme on helppo ideoida ja valita juuri sinun perheellesi parhaat sisustusmateriaalit ja ratkaisut yhdessä sisustuskoordinaattorimme kanssa. Kun olet asunnon varaamisen kanssa ajoissa liikkeellä, pääset tekemään kodistasi itsesi näköisen.

Energiatehokasta ja ekologista asumista

Mietimme jo talojen ja asuntojen suunnitteluvaiheessa tontin ja alueen ympäristöarvoja. Valitsemme koteihin ja taloyhtiöön mahdollisimman energiaystävälliset laitteet, koneet ja varusteet. Arktassa pienennetään rakentamisen aikaista hiilijalanjälkeä lajittelemalla ja kierrättämällä rakennusmateriaalijäämät tehokkaammin ja vähentämällä materiaalihukkaa. Arktan useilla työmailla käytetään uusiutuvaa energiaa. Teemme vihreän sähkösopimuksen myös kiinteistösähkön osalta.

Lähellä luontoa ja palvelut käden ulottuvilla

Lähistöllä hyvät peruspalvelut

Citymarket useine liikkeineen sijaitsee alle kahden kilometrin päässä Ravattulan ostoskeskuksessa ja muutaman kilometrin päässä ovat Liedon kaupungin laajat palvelut. Vajaan 13 minuutin ajomatkan päässä olet Turun keskustassa.

Loistavat ulkoilu- ja virkistysmahdollisuudet

Vanhalinnan Helmen lähistöllä sijaitsee Aurajoki ja useita luonto- ja kulttuurikohteita; mm. Vanhalinnan kartano, jossa on tarjolla opastettua melontaa, luontopolkuja sekä museo. Nauti luonnon läheisyydestä jo heti kotiovelta lähtiessä, Liedon upea muinaislinnavuori ja Littoistenjärven useat luontopolut, uimaranta ja Aurajoen Nautelankoski hurmaavat. Aivan Helmen naapurissa, Hämeen Härkätien varrella sijaitsee Kuninkaanlähde, joka oli 1500-luvulla Ruotsin kuningas Kustaa Vaasan hevosten juottamispaikka. Liedossa järjestetään runsaasti kulttuuritarjontaa ja –tapahtumia sekä harrastusmahdollisuuksia. Lieto on aktiivisten ja onnellisten ihmisten rauhallinen ”Unelmien pikkukaupunki”.

Päiväkodit ja koulut lähellä

Lähistöllä sijaitsevat Loukilinnan päiväkoti (Nenämäentie 2, 21410 Vanhalinna) ja Kukonharjan päiväkoti (Kukonharjantie 3, 21410 Vanhalinna).  Esikoulu ja ala-aste sijaitsevat Loukinaisten koululla. Taatilan yhtenäiskoulun yläaste ja lukio ovat pyöräilymatkan päässä Liedon keskustassa.  Turusta löytyy lisäksi useita kouluja.

Ihastu Liedon pikkukaupunkiin

  • Asukkaita: 20 497
  • EK:n Kuntaranking 1. sija 2023: kolmannen kerran peräkkäin Suomen ykkönen omassa kokoluokassaan
  • Suomen parasta elinkeinopolitiikkaa: 2016, 2018, 2020 ja 2022
  • Paras yrittäjyysilmapiiri: 2016, 2017, 2018, 2020, 2021, 2022

LIEDOSSA VIIHDYTÄÄN

98 %

pientaloasujia

92 %

asuu omassa kodissa

”Lietolaiset ovat aktiivisia, osaavia ja onnellisia. Meillä on avoin ja oivaltava ote tulevaisuuteen!”

”Lieto on liikkuvalle luontoihmiselle ihan paras paikka!”

”Ison kaupungin kupeessa retkipolut ja ulkoilualueet houkuttelevat liikkumaan. Riittää kun astut ovesta ulos!”

Kerro meille asuntotoiveistasi ja liity ennakkorekisteriin

Liity ennakkorekisteriin jo nyt ja kerro mitä uudelta kodiltasi toivot. Ennakkomarkkinoinnin alkaessa, lähetämme esitteen ja hinnaston ensimmäisenä ennakkorekisterissämme oleville asiakkaille. Näit voit varata haluamasi kodin jo ennen julkisen markkinoinnin alkamista. Arvioitu Vanhalinnan Helmen valmistuminen on 2025-2026.

Voit ottaa jo nyt yhteyttä asuntomyyntiimme ja tiedustella lisätietoja tai antaa ennakkovarauksen. Ota yhteys Arkta-asuntomyyntiin: Wiola Kiiveri LKV, LVV, KED, wiola.kiiveri@arkta.fi.

  • Tähän voit kirjoittaa tarkempia toiveita liittyen omaan kotiin
  • Lähettämällä lomakkeen, sallin tietojeni käyttämisen Rekisteriselosteen mukaisesti. Tutustu Arktan rekisteriselosteeseen.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.